Με… καταιγίδα επιστρέφει στη δράση η Serie A

Με… καταιγίδα επιστρέφει στη δράση η Serie A 1

Οι οπαδοί του διεθνούς ποδοσφαίρου, που δεν είναι «κολλημένοι» με συγκεκριμένο πρωτάθλημα και τους αρέσει να παρακολουθούν σχεδόν τα πάντα, είναι σίγουρο ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα.. σκαλώσουν με την Ιταλία, καθώς η επανέναρξη της Serie A, έπειτα από τη διακοπή λόγω εθνικών ομάδων, θα είναι γεμάτη δράση, με τρία μεγάλα ματς. Κάτι σπάνιο, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικά ενδιαφέρον.

Τι περιλαμβάνει… το μενού; Το Σάββατο (14/10) στις 19:00 η 8η αγωνιστική ξεκινά με την αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Γιουβέντους, να υποδέχεται τη Λάτσιο. Οι «μπιανκονέρι» πηγαίνουν για ακόμη ένα σερί πρωτάθλημα και έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά, κάτι που ισχύει και για τους «λατσιάλι», με την πάρα πολύ καλή τους επιθετική γραμμή, που… σκόρπισε με 4-1 τη Μίλαν.

Η συνέχεια δίνεται στις 21:45 με το «ντέρμπι ντελ σόλε» («ντέρμπι του ηλίου»), στο οποίο συγκρούονται οι άλλοι δύο εκπρόσωποι της Ιταλίας στο Champions League, Ρόμα και Νάπολι. Οι «τζιαλορόσι» αναμένεται για ακόμη μια χρονιά να βρεθούν κοντά στην κορυφή, την οποία αυτήν τη στιγμή κατέχουν οι «οπαρτενοπέι», έχοντας και το απόλυτο με 21 βαθμούς. Πάντως, οι πρωτευουσιάνοι μπορεί να έχουν 6 βαθμούς λιγότερους, αλλά έχουν και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τέλος, το βράδυ της Κυριακής (15/10), στις 21:45, η… καταιγίδα ποδοσφαιρικής δράσης θα ενταθεί, με το «ντέρμπι ντέλλα Μαντονίνα, με την Ίντερ να υποδέχεται στο ουδέτερο «Τζιουζέπε Μεάτσα» την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League, Μίλαν. Το ντέρμπι της Λομβαρδίας είναι ένα από τα πλέον αναμενόμενα των τιφόζι κάθε σεζόν και μοιάζει δεδομένο ότι θα συγκεντρώσει πολλά βλέμματα φίλων του κάλτσιο από όλον τον κόσμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *