Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» διοργανώνει γιορτή αλληλεγγύης

Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» διοργανώνει γιορτή αλληλεγγύης

Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» διοργανώνει γιορτή αλληλεγγύης 1

Η Κοινωνική Κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» διοργανώνει διήμερη γιορτή σήμερα και αύριο 13 Οκτωβρίου από τις 6 μ.μ. στο Δημόσιο Σήμα, Λεωνίδου και Πλαταιών, στον Κεραμεικό, όπου καλούνται, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, “όλοι όσοι αισθάνονται «άλλοι άνθρωποι»”.
Παρόντες θα είναι και τα μέλη της ομάδας από την Τουρκία «Bodrum’ da Ιnsaka Yasam Dernegi», που είχε φιλοξενήσει τον “Άλλο Άνθρωπο” στην Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ) από 19 μέχρι 24 Σεπτεμβρίου.

Στη διάρκεια του διημέρου θα συζητηθούν τρόποι κοινής δράσης ανάμεσα σε ομάδες διαφορετικών χωρών σχετικά με την αλληλεγγύη, τη στήριξη προσφύγων, αστέγων, ανέργων και κάθε «άλλου ανθρώπου», που έχει ανάγκη συμπαράστασης και βοήθειας.

Θα υπάρχει θέατρο, μουσική, φαγητό, σεμινάρια κεραμικής τέχνης από πηλό, μετασκευής χρηστικών αντικειμένων από παλιά υφάσματα, καλλιτεχνικής ανακύκλωσης παλιών μπουκαλιών και μεταλλικών, έκθεση έργων τέχνης, μαθήματα γιόγκα, παζάρι αλληλεγγύης για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» και της Τούρκικης ομάδας.
Στο φεστιβάλ αλληλεγγύης συμμετέχουν και στηρίζουν τα καταστήματα της περιοχής, καθώς και κάτοικοι. Επίσης, κατά τη διάρκεια του διημέρου θα συλλέγονται γυναικεία είδη πρώτης ανάγκης για τις κρατούμενες των γυναικείων φυλακών, αλλά και τρόφιμα και είδη προσωπικής υγιεινής για τους πρόσφυγες του Λαυρίου.

Αναλυτικότερες πληροφορίες, το πλήρες πρόγραμμα και νεότερα για τη διοργάνωση μπορεί κανείς να αναζητήσει στην σελίδα του Facebook «Ο Άλλος Άνθρωπος Κοινωνική Κουζίνα Δωρεάν Φαγητό Για Όλους» και στο μπλογκ: www.oallosanthropos.blogspot.gr. Για συμμετοχές, προτάσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να επικοινωνήσει στο 6940882355 (Κωνσταντίνος).

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *