Μα που χάθηκαν; Δες το διάσημο ζευγάρι σε μία σπάνια εμφάνιση, μετά από πολύ καιρό

Μα που χάθηκαν; Δες το διάσημο ζευγάρι σε μία σπάνια εμφάνιση, μετά από πολύ καιρό 1

Ο διάσημος ηθοποιός το τελευταίο διάστημα ήταν κάπως απασχολημένος με τα γυρίσματα για τη νέα του ταινία, όμως αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα, να πάρει την καλή του από το χέρι και να κάνουν μία βόλτα στη Νέα Ζηλανδία, όπου και βρίσκεται αυτό το διάστημα. Είναι αλήθεια πως έχουμε πάρα πολύ καιρό να τους δούμε σε κάποια δημόσια εμφάνιση, ενώ πριν από έναν περίπου χρόνο είχε κυκλοφορήσει είδηση που τους ήθελε να παντρεύονται.

Και μπορεί τα έξι χρόνια να ακούγονται αρκετά, όταν πρόκειται να προετοιμάσεις έναν γάμο, φαίνεται όμως πως τα δημοσιεύματα εκείνα δεν ήταν και τόσο αληθή. Μικρό το κακό βέβαια, αφού ο ηθοποιός και η σύντροφος του είναι ακόμη μαζί τουλάχιστον. Ο Daniel Radcliffe και η Erin Darke απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό να βγαίνουν από ένα σούπερ μάρκετ, στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας.

0 28χρονος ηθοποιός και η σύντροφος του φαίνεται πως είναι πολύ καλά μαζί και αυτό αποτυπώθηκε και στις φωτογραφίες, αφού καθ’ όλη την διάρκεια της βόλτας τους, ο ένας περπατούσε πλάι στον άλλο. Είναι αλήθεια πάντως, πως είχαμε πάρα πολύ καιρό να ακούσουμε κάτι για το ζευγάρι αυτό και σχεδόν παραλίγο να ξεχάσουμε πως υπάρχει. Μέχρι να τον δούμε και πάλι στην μεγάλη οθόνη λοιπόν, χάζεψε τις φωτογραφίες του και γιατί όχι να μην ξεκινήσεις κι έναν μαραθώνιο Harry Potter;

Δες τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Η δήλωση του Justin Bieber για το νέο look της Selena Gomez, που απέδειξε πως δεν την έχει ξεπεράσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *