Λίφτινγκ ματιών #ΝOT! Μπορείς να τα καταφέρεις με το σωστό μακιγιάζ

Δεν χρειάζεται να τρέχεις στους πλαστικούς για να καταφέρεις να κάνεις τα μάτια σου να δείχνουν πιο μεγάλα και εκφραστικά. Με 9 κινήσεις μακιγιάζ και τα κατάλληλα προϊόντα που σίγουρα έχεις στο νεσεσέρ σου, μπορείς να  πετύχεις αυτό που θες! 

1. Φώτισε την περιοχή κάτω από τα μάτια σου, αλλά και τις εσωτερικές γωνίες με λίγο κονσίλερ. Βάλε επίσης λίγο κονσίλερ πάνω και κάτω από την εξωτερική γωνία των φρυδιών σου, ακολουθώντας το τόξο τους. Με τα δάχτυλά σου ή με ένα ειδικό πινέλο, σβήσε καλά.

2. Βάλε μια ανοιχτόχρωμη σκιά στο κινητό βλέφαρο.

3. Πέρνα το κόκαλο του πάνω βλεφάρου (κατά μήκος του, με έμφαση στην εξωτερική γωνία) με μια καφέ σκιά. Σβήσ’ τη καλά με το πινελάκι, ώστε να χαθούν εντελώς τα όρια της σκιάς.

4. Χρησιμοποίησε ένα μαλακό μολύβι ματιών ή ένα eyelinier για να τονίσεις τη γραμμή των πάνω βλεφαρίδων σου, κάνοντας μια πολύ λεπτή γραμμή ακριβώς πάνω από τη ρίζα τους. «Σήκωσέ τη» ελαφρώς στην εξωτερική γωνία.

5. Πέρνα την εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου με ένα μπεζ μολύβι.

6. Βάλε highlighter στην εσωτερική γωνία των ματιών.

7. Βάλε αρκετή μάσκαρα.

8. Τόνισε τα φρύδια σου ελαφριά με ένα μολύβι πολύ κοντά στο φυσικό σου χρώμα.

9. Με το ειδικό βουρτσάκι, χτένισε τα φρύδια σου προς τα πάνω, «σβήνοντας» ταυτόχρονα τα σημεία που το μολύβι είναι έντονο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιτέλους έφτασε! Το άρωμα που μαζί του φέρνει πάντα το καλοκαίρι….

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *