Κοτόπουλο κατσιατόρε

Κοτόπουλο κατσιατόρε

Κοτόπουλο κατσιατόρε 1

1 κοτόπουλο κομμένο στα οκτώ

1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο

2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες

150 γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο

200 γρ. λευκά μαντιάρια, κομμένα σε λεπτές κάθετες φέτες

100 ml. Κόκκινο κρασί

800 γρ. ντομάτα κονκασέ

2 κ.γ. ρίγανη ξερή

2 κ.γ. φρέσκο δεντρολίβανο, ψιλοκομμένο

1 φύλλο δάφνης

150 γρ. πράσινες πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες

Διάβασε τη συνέχεια, στο giorgostsoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *