Κολοκυθοανθοί γεμιστοί

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί 1

Οι κολοκυθοανθοί πρέπει να είναι μέσα στο τηγάνι σφιχτά τοποθετημένοι ο ένας πίσω από τον άλλον για να μη μας φύγει η γέμιση. Μεταχειριζόμαστε τους ανθούς πολύ απαλά γιατί είναι ευαίσθητοι και μπορεί να σπάσουν τα φύλλα τους.

ΥΛΙΚΑ
30 ανθούς κολοκυθιών

1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο

1 μεγάλο κολοκύθι, τριμμένο

1 μέτριο καρότο, τριμμένο

5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

70ml ελαιόλαδο

200γρ. ρύζι μακρύκοκκο

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

12 – 15 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

700ml νερό

Χυμό από 2 -3 λεμόνια

1 κύβο ζωμό λαχανικών

Αλάτι

Διάβασε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *