Κερδίστε τα δώρα που σας εξασφάλισε αποκλειστικά το Queen.gr από τα Kokkoris optics για τα Φώτα !!!

Κερδίστε τα δώρα που σας εξασφάλισε αποκλειστικά το Queen.gr από τα Kokkoris optics για τα Φώτα !!! 1

Λίγο πριν κλείσει η χρονιά του 2018 σας υποσχέθηκα πως των Φώτων θα σας αλλάξουμε τα “Φώτα” και έτσι το Blog μου, Majenco’s point of view εξασφάλισε αποκλειστικά για τις αναγνώστριες του Queen.gr 3 υπέροχα ζευγάρια γυαλιά ηλίου από το κατάστημα Kokkoris Optics της Γλυφάδας που βρίσκεται στην οδό Εσπερίδων 3 στην Πλατεία Εσπερίδων Γλυφάδα 2108980850. 

Αυτό βέβαια δε θα μπορούσε να γίνει χωρίς την στήριξη της μοναδικής Ιωάννας Κόκκορη που είναι η ψυχή και η καρδιά και των δύο καταστημάτων χωρίς βέβαια να αδικήσω και την αδερφή της και τον υπέροχο Κύριο Μινά Κόκκορη αλλά και όλους που δουλεύουν εκεί ( γιατί άπαξ και πάτε θα καταλάβετε για την μαζεμένη θετική ενέργεια της οικογένειας αυτής), αλλά μια ιδιαίτερη αδυναμία την έχω στην Ιωάννα το είχα πει και στο ποστ που είχα κάνει για τα εγκαίνια του καταστήματος της Μητροπόλεως. Και θα σας το ξανά πω, πως αυτό που με κέρδισε σε αυτό το κορίτσι είναι πως χωρίς να γνωριζόμαστε, πριν 2 χρόνια που διοργάνωσα για την W.I.N. HELLAS ένα δείπνο σε ένα εστιατόριο με τον Γιώργο Σαμπάνη να τραγουδάει αποκλειστικά για την ημέρα της Γυναίκας με απόλυτη επιτυχία, η Ιωάννα έγινε ένας από τους μεγάλους μας χορηγούς χωρίς να είναι ένα event που θα μπορούσε να αναδειχτούν τα γυαλιά της αλλά το έκανε γιατί πιστεύει στο ΜΚΟ και τον σκοπό αυτό και με την πράξη της αυτή δήλωσε παρούσα δίπλα στις κακοποιημένες γυναίκες και είπε και εκείνη ένα τεράστιο «Όχι» στην ενδοοικογενειακή βία και την κακοποίηση.

Αυτή την κίνησή της και την συμπόνοια της για την W.I.N HELLAS δεν μπορώ να την ξεχάσω ποτέ. 

Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει 1 εβδομάδα ξεκινώντας από την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί μέχρι την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου την ίδια ώρα που μέσα στο κείμενο αυτό εδώ πιο κάτω θα ανακοινωθούν οι νικητές. 

Τα δώρα είναι 3 με διαφορετική αξία το καθένα, οπότε με την σειρά που θα γίνει η κλήρωση θα βγούν και οι νικητές. Προϋπόθεση είναι να δηλώσετε το κινητό σας τηλέφωνο το όνομα και το επίθετό σας καθώς και επίσης να έχετε μαζί σας την αστυνομική σας ταυτότητα και να το έχετε παραλάβει μέχρι και τις 20 Ιανουαρίου. 

Το Πρώτο δώρο είναι τα χρυσά  Paul & Joe και κοστίζουν 304 Ευρώ

Το Δεύτερο δώρο είναι τα Κόκκινα Snob και κοστίζουν 195 Ευρώ

Το Τρίτο δώρο είναι τα μαύρα Chimi και κοστίζουν 160 Ευρώ

Καλή επιτυχία σε όλες κάντε follow https://www.instagram.com/kokkorisoptics/ &

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *