Ιδιαίτερη δυναμική παρουσιάζουν οι τουριστικές ροές από την Ολλανδία στην Ελλάδα


Ανοδική πορεία καταγράφει τα τελευταία χρόνια η επισκεψιμότητα από τη συγκεκριμένη χώρα

Ιδιαίτερη δυναμική παρουσιάζει η Ολλανδία για τον ελληνικό τουρισμό, δεδομένης της ανοδικής πορείας που καταγράφει τα τελευταία χρόνια η επισκεψιμότητα από τη συγκεκριμένη χώρα στην Ελλάδα.

Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Αλέξανδρος Θάνος, με αφορμή την συμμετοχή της Περιφέρειας στην τουριστική εκδήλωση «Greek Luxury Tourism & Gastronomy Workshop», στο Άμστερνταμ. Ο κ. Θάνος διευκρίνισε ότι η Περιφέρεια συνεχίζει τις στοχευμένες δράσεις προσέγγισης νέων αγορών και για το λόγο αυτό συμμετείχε στην εκδήλωση στο Άμστερνταμ.

Στην εκδήλωση, που τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Χάγη, συμμετείχαν εκπρόσωποι των μεγαλύτερων τουριστικών γραφείων και τουριστικοί πράκτορες του Άμστερνταμ, με τους οποίους πραγματοποιήθηκαν Β2Β συναντήσεις. Η Κεντρική Μακεδονία παρουσιάστηκε ως ξεχωριστός τουριστικός προορισμός τεσσάρων εποχών και ως περιοχή πολλαπλών βιωματικών και αυθεντικών εμπειριών, η οποία παρέχει ποιοτικά προϊόντα υψηλών προδιαγραφών. Οι επαγγελματίες εντυπωσιάστηκαν από το γεγονός ότι η Κεντρική Μακεδονία έχει να προσφέρει όχι μόνο το δίπτυχο «ήλιος – θάλασσα» για καλοκαιρινές διακοπές, αλλά και πολλαπλές επιλογές υπαίθριων δραστηριοτήτων, πολιτιστικού και θρησκευτικού τουρισμού. Εξεπλάγησαν, άλλωστε, ευχάριστα με τα θερμά λουτρά, τα παραδοσιακά χωριά και τα χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής που προσφέρονται για χειμερινές διακοπές.

Σχετικά Tags

Ολλανδία Ελλάδα

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *