Η Rihanna μας απέδειξε πόσο καλή χορεύτρια είναι σε ένα βίντεο που έγινε viral

Η Rihanna μας απέδειξε πόσο καλή χορεύτρια είναι σε ένα βίντεο που έγινε viral 1

Το ψευδώνυμο της Rihanna στο Instagram (aka BadgalRiri) δεν είναι καθόλου τυχαίο. Η hot τραγουδίστρια από τα Barbados είναι πολύ «κακό κορίτσι» και αυτό μας απέδειξε και στις διακοπές της στο Mexico, μέσα από ένα Instagram video. Η 30χρονη star κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απολαμβάνει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές της στο ηλιόλουστο Μεξικό.

Μάλιστα μας απέδειξε για μία ακόμη φορά, πως εκτός από καλή τραγουδίστρια, είναι και πολύ καλή χορεύτρια σε ένα βίντεο, το οποίο έγινε viral στο Instagram. Η 30χρονη τραγουδίστρια κοινοποίησε και μία φωτογραφία στο δικό της account μόλις λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο που τη δείχνει να χορεύει έξαλλα.

Το βίντεο αυτό φυσικά και δεν πέρασε απαρατήρητο από τους fans της, οι οποίοι σχολίασαν από κάτω, δίνοντας θάρρος στην τραγουδίστρια. «Χόρεψε σαν να σε κοιτάζουν όλοι», έγραψε ένας, ενώ ένας άλλος έγραψε «πάμε Riri, πάμε Riri».

Έχουμε επίσης την αίσθηση, πως έχει χάσει και αρκετά κιλά σε αυτή τη φωτογραφία της. Ωστόσο οι καμπύλες της παραμένουν και είναι πιο θανατηφόρες από κάθε άλλη φορά.

Διάβασε ακόμη: Μπορείς να βρεις ποια διάσημη ηθοποιός είναι η 18χρονη εστεμμένη της φωτογραφίας;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *