Οι πλανητικές επιδράσεις από 30/5 έως 5/6 1

Μετά το πληκτικό έως απογοητευτικό ραντεβού της με τον Κρόνο, που την έπρηξε με τα «πρέπει» και τις ανασφάλειές του, η Αφροδίτη ετοιμάζεται για το επόμενο, έχοντας άλλου είδους προσδοκίες. Ήδη, το μαύρο βέλο που σκιάζει το πρόσωπό της την κάνει να φαίνεται πιο «μοιραία», μα πέρα από τις εντυπώσεις οφείλει να κερδίσει και την ουσία.

Το νέο στοίχημά της, το στοίχημά σου, δηλαδή, δεν είναι να ξεφύγεις από τους ρόλους και τα πρότυπα που σε κυνηγούν από τότε που η καρδιά σου άρχισε να σκιρτά. Είναι κυρίως το να αντιμετωπίσεις τους φόβους σου, τους «δαίμονές» σου, που ζουν βαθιά μέσα στην ψυχή σου και να τους νικήσεις!

Να αναγεννηθείς και να κάνεις τον Πλούτωνα φίλο σου.

Η αλήθεια είναι πως έχεις μάθει να τον τρέμεις κι αυτόν, όπως και τους υπόλοιπους της παρέας που σου βάζουν δύσκολα και δεν σε αφήνουν να χαρείς την ξεγνοιασιά σου αλλά τελικά εσύ είσαι που καθρεφτίζεις την «μαύρη» υπόστασή του. Το μυαλό σου πηγαίνει πάντα στο κακό, να κάτι που μπορείς να αλλάξεις, σήμερα κιόλας. Να απομακρύνεις τα απόβλητα των σκέψεών σου, αφήνοντας την καρδιά σου να αγαπήσει. 

Το βέβαιο είναι ότι η αντίθεση που σχηματίζει με την Αφροδίτη μπορεί να σκάψει βαθιά μέσα στην ψυχή σου, βγάζοντας στην επιφάνεια πολλά από αυτά που έχεις κρύψει. Πόθους μα και φόβους, την αίσθηση μιας απόλυτης ευτυχίας αλλά και την απόγνωση που αφήνει πίσω της μια καταλυτική απώλεια.

Ακόμη όμως κι αν συμβεί το δεύτερο μην σκιάζεσαι. Ο Πλούτωνας σε βοηθά να αναγεννηθείς, να αναστηθείς κυριολεκτικά και μεταφορικά κι όπως ξέρεις αυτό συμβαίνει μόνον στους «τελειωμένους». Σε αυτούς, που δεν έχουν πλέον τίποτε να χάσουν, γι’ αυτό μπορεί να κερδίσουν τα πάντα, αφήνοντας πίσω τους εξαρτήσεις και φαντάσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *