Η Microsoft λέγεται ότι εξαγόρασε το GitHub έναντι $2 δισ.!

Η Microsoft λέγεται ότι εξαγόρασε το GitHub έναντι $2 δισ.!

Η Microsoft λέγεται ότι εξαγόρασε το GitHub έναντι $2 δισ.! 1

Σε μια ακόμη σπουδαία εξαγορά λέγεται ότι προχώρησε η Microsoft, καθώς το δίκτυο Bloomberg ισχυρίζεται ότι έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία για να πάρει κάτω από την ομπρέλα της το GitHub έναντι $2 δισ.!

Το GitHub δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, ειδικά στον χώρο των προγραμματιστών, αφού χρησιμοποιείται από τον πιο ερασιτέχνη προγραμματιστή μέχρι εταιρείες του μεγέθους των Apple, Amazon και Google. Παρόλα αυτά, η Microsoft έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά σε κώδικα μέσω του GitHub με περισσότερους από 1000 υπαλλήλους της να μοιράζονται open source projects.

Χωρίς να έχει επισημοποιηθεί, μέχρι στιγμής, η εξαγορά, η κίνηση μοιάζει απόλυτα λογική για την εταιρεία, η οποία υπό την ηγεσία του Satya Nadella έχει πραγματοποιήσει μεγάλη στροφή προς τις open source τεχνολογίες και μοιράζεται, μάλιστα, σπουδαία δικά της projects όπως τα Visual Studio Code, Microsoft Edge JavaScript Engine και PowerShell.

Είναι εξαιρετικά πιθανό ότι θα έχουμε μέσα στη διάρκεια της ημέρας την επίσημη ανακοίνωση και τότε θα ανανεώσουμε το post με όλες τις επίσημες πληροφορίες.

[via]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *