Η Irina Shayk έκανε την πιο sexy εμφάνιση της εβδομάδας

Πριν μπούμε στο θέμα και σου εξηγήσουμε τους λόγους που γράφονται αυτές οι γραμμές, θα συμφωνήσουμε σε κάτι: η Irina Shayk είναι η πιο hot και sexy μαμά στο Hollywood και αυτό δεν θα το αμφισβητήσουμε ποτέ και για κανέναν λόγο. Και αφού τα βρήκαμε σε αυτό ώρα να σου εξηγήσουμε την θέση μας, αν και πιστεύουμε πως δεν διαφωνείς καθόλου μαζί μας.

Όπως ήδη ξέρεις εδώ και σχεδόν έναν χρόνο η Irina έχει γίνει μανούλα σε ένα πανέμορφο και γλυκύτατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτα της με τον επίσης sexy και κούκλο Bradley Cooper. Έχουμε δώσει αυτόν τον τίτλο λοιπόν στην 32χρονη Ρωσίδα καλλονή γιατί όπως και μόνη σου θα έχεις διαπιστώσει, παρά το γεγονός πως είναι μαμά έχει καταφέρει να διατηρήσει το κορμί της υπέροχο και καλλίγραμμο.

Και πίστεψε μας αυτό σε μία εγκυμοσύνη τις περισσότερες φορές είναι δύσκολο. Η Irina όμως είναι για εμάς η πιο όμορφη μαμά που υπάρχει. Και αυτό μας το απέδειξε για μία ακόμη φορά στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης στο show του Philipp Plein, όπου εμφανίστηκε με μία ολόσωμη δερμάτινη φόρμα, η οποία διέγραφε τα πάντα στην κυριολεξία. Η Irina όμως μας έβαλε και πάλι τα γυαλιά, κι αυτό όχι επειδή δεν έχει ούτε μια ατέλεια, αλλά γιατί το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη είναι πια πιο γυναικείο, πιο όμορφο και με τις καμπύλες του ακόμη πιο sexy.

4916C43600000578 5377369 Model behavior Irina Shayk proved she is fashion s it girl while a 7 1518330579518

Κι επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια που λέει και ο λαός σε αφήνουμε να απολαύσεις την θεά μαμά Irina στην παρακάτω gallery που ακολουθεί.

Διάβασε ακόμη:

Τέλος στις φήμες περί χωρισμού: Το διάσημο ζευγάρι επιτέλους έκανε κοινή εμφάνιση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *