Η EY χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην πώληση του νερού Δουμπιά 

Η EY χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην πώληση του νερού Δουμπιά 

Η EY χρηματοοικονομικός σύμβουλος στην πώληση του νερού Δουμπιά  1

twitter.com/EY_Greece

Με τη συμβολή της EY Ελλάδος υπεγράφη την Τρίτη 2 Ιουνίου 2020, η συμφωνία αγοραπωλησίας μετοχών της εταιρείας φυσικού μεταλλικού νερού Δουμπιά-Μαλαματίνα ΑΕ. 

Η ΕΥ ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος πώλησης κατά τη συναλλαγή, η οποία ολοκληρώθηκε έπειτα από ανοικτή διαγωνιστική διαδικασία επιλογής αγοραστή. 

Η συμφωνία προβλέπει την αγοραπωλησία μετοχών μεταξύ της Ψυγεία Θεοδώρου Κλιάφα ΑΕ, εταιρείας συμφερόντων του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία ΑΕ και της Οινοποιίας Ε. Μαλαματίνας & Υιός ΑΕΒΕ, για την πώληση του 77,9% των μετοχών της Δουμπιά. Σημειώνεται ότι η «ΜΕΛΛΙΟΣ Εταιρία Δικηγόρων» ενήργησε ως νομικός σύμβουλος της «Οινοποιία Ε. Μαλαματίνας & Υιός ΑΕΒΕ», καθ’ όλη τη διαδικασία πώλησης, καθώς και την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Σχολιάζοντας τη συμφωνία, ο Ζηνόβιος Χρηστίδης, Associate Partner στο Τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβούλων και Υποστήριξης Συναλλαγών της EY Ελλάδος, εμφανίστηκε ικανοποιημένος για την επιτυχή έκβαση της διαδικασίας η οποία ολοκληρώθηκε σε μία ιδιαιτέρως απαιτητική οικονομική συγκυρία. «Το ενδιαφέρον για την απόκτηση της εταιρείας και η γενικότερη κινητικότητα των Ελλήνων επιχειρηματιών, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αποτελούν ενθαρρυντική εξέλιξη για την ελληνική αγορά. Η συμφωνία δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά του ανθρακούχου νερού, μία εξαιρετικά δυναμική αγορά, με σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές στο μέλλον…», πρόσθεσε. 

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *