Η εύκολη συνταγή για αρνί καπαμά

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό αρνί, κομμένο σε χοντρά κομμάτια

1.200 ml ζωμό λαχανικών

100 ml κρασί, κόκκινο

4 κ.σ. αλεύρι, γ.ο.χ.

2 κ.σ. πελτέ ντομάτας

1 κ.γ. γαρύφαλλο, σε σκόνη

1 στικ κανέλας

Αλάτι

Πιπέρι

Ελαιόλαδο

Πατάτες τηγανητές, για το σερβίρισμα

Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *