Η Αshley Graham πρωταγωνιστεί σε καμπάνια μαγιό μαζί με την μαμά της

Το πιο γνωστό plus size μοντέλο, η Ashley Graham, σχεδίασε μία limited-edition συλλογή μαγιό για το brand Swimsuit for All και σκέφτηκε να την διαφημίσει με τον πιο τρυφερό τρόπο. Φωτογραφήθηκε μαζί με την μητέρα της στο Μαρόκο φορώντας ολόσωμα, μπικίνι αλλά και beachwear.
09 maxi safi 732 v1 rgb qc finals 1517852082
«Η μαμά μου είναι το πρότυπό μου από την παιδική μου ηλικία και έχει διαδραματίσει ζωτικό ρόλο στην ανάπτυξη της αυτοπεποίθησής μου. Προήγαγε τη θετική στάση που πρέπει η κάθεμία από εμάς να έχει απέναντι στο σώμα του και τις ιδιαιτερότητές του. Η αίσθηση αυτής της καλής στάσης απέναντι στο σώμα μου έχει διαμορφώσει την ικανότητά μου να παραμένω πιστή στις αξίες και στα ιδανικά μου. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κανέναν καλύτερο για να γιορτάσω μαζί του την ομορφιά όλων αυτών των διαφορετικών σωματότυπων και μεγεθών που πρωταγωνιστούν σε αυτήν την διαφημιστική εκστρατεία.» δήλωσε η Graham.
13 casablanca 620 v2 1517851965
Η μητέρα της συμπλήρωσε πως είχε να φορέσει bikini από τη δεκαετία του 1980 και το έκανε τώρα, στα 53 της χρόνια, εξαιτίας των σχεδίων που δημιούργησε η κόρη της. Η capsule συλλογή αποτελείται από 13 κομμάτια και είναι η 5η συνεργασία ανάμεσα στο μοντέλο και το swim brand. Τα μαγιό μπορείς να τα βρεις εδώ και κυμαίνονται από 100 έως 110 δολάρια. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γιορτάσεις τις καμπύλες σου αυτό το καλοκαίρι από το να δοκιμάσεις αυτά τα sexy μαγιό!
Δες επίσης: Βeautiful People: Tα δέκα plus size μοντέλα που πρέπει να γνωρίζεις

hbz ashley graham mom index 1517851887

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *