Hot couple: Τα καυτά φιλιά του Justin Bieber με την Hailey Baldwin δεν μπορείς να τα αγνοήσεις

Hot couple: Τα καυτά φιλιά του Justin Bieber με την Hailey Baldwin δεν μπορείς να τα αγνοήσεις 1

Περίπου μία εβδομάδα έχει περάσει από την ημέρα που ο Justin Bieber απαθανατίστηκε σε έξοδο του, με την πρώην του Hailey Baldwin, κάνοντας τη Selena Gomez να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της. Γιατί μπορεί να χώρισαν τον Μάρτιο, όμως εμείς πιστεύουμε πως ακόμη υπάρχει μια φλόγα μέσα τους. Μάλιστα μετά και την αντίδραση του τραγουδιστή, στην επίθεση του σχεδιαστή προς τη Selena, πιστέψαμε πως ακόμη κάτι μπορεί να γίνει.

Τελικά το ενδιαφέρον του, μάλλον ήταν μόνο φιλικό και γι’ αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία, αφού τα νέα δεδομένα μας δείχνουν ξεκάθαρα, πως ο έρωτας ανάμεσα στον Justin και την πρώην του –πλέον νυν- καλά κρατεί. Τα καυτά φιλιά που εθεάθησαν να ανταλλάζουν στο Domino Park στο Brooklyn στη Νέα Υόρκη, δεν μας αφήνουν και πολλά περιθώρια αμφισβήτησης για τον έρωτα τους.

Οι δύο stars απόλαυσαν μία βόλτα το πρωί του Σαββάτου, όταν ένας περαστικός στο πάρκο τους εντόπισε και τους απαθανάτισε να φιλιούνται με πάθος. Απ’ ότι φαίνεται ο Justin κάτι παθαίνει με τις πρώην του και γι’ αυτό είναι μαζί ξανά και ξανά. Αυτήν την φορά τουλάχιστον, ας ελπίσουμε να κρατήσει.

Διάβασε και αυτό: Selena κουράγιο: Ακόμη ένα χτύπημα για τη διάσημη τραγουδίστρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *