Γάμος Πρίγκιπα Harry- Meghan Markle: Οι πρώτοι καλεσμένοι έφτασαν στο Windsor (pics)

Γάμος Πρίγκιπα Harry- Meghan Markle: Οι πρώτοι καλεσμένοι έφτασαν στο Windsor (pics) 1

Σε λιγότερο από μία ώρα ο Πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και θα γίνουν κι επίσημα ένα από τα αγαπημένα μας πριγκιπικά ζευγάρια. Κι ενώ έχουμε ήδη μάθει τους τίτλους που πήρε το ζευγάρι από την βασίλισσα Ελισάβετ και είδαμε και τις πρώτες φωτογραφίες έξω από το Κάστρο του Windsor, έχουμε ήδη και τους πρώτους καλεσμένους.

Όλα τα τηλεοπτικά συνεργεία και οι φωτογράφοι έχουν στηθεί έξω από το Κάστρο, προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα από τον γάμο. Ο ηθοποιός Idris Elba και η Oprah Winfrey έχουν ήδη φτάσει στο κάστρο, ενώ την εμφάνιση της έκανε πριν από μεριά λεπτά και η πρώην σύντροφος του Harry, Chelsy Davis (άβολο κάπως).

Η Meghan Markle μόλις έφυγε από το Cliveden House μέσα σε μία vintage Rolls-Royce. Είναι καθοδόν προς το παρεκκλήσι.

Ο θείος του πρίγκιπα Harry και αδερφός της μητέρας του Diana, Earl Spencer, έφτασε επίσης στο παρεκκλήσι, ενώ στον χώρο των Vip καλεσμένων κατέφθασαν πριν από λίγα λεπτά οι γονείς της Kate Middleton, Michael και Carole και τα αδέρφια της James και η εγκυμονούσα Pippa. Την ίδια στιγμή ο George και η Amal Clooney έφτασαν στο Windsor με τους David και Victoria Beckham να ακολουθούν.

Ο ηθοποιός Tom Hardy και ο πρώην παίκτης του rugby Johnny Wilkinson, έφτασαν στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Λίγο πιο πίσω κατέφταναν η Carey Mulligan, ο μουσικός Marcus Mumford και ο τραγουδιστής Joss Stone.Δες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.

Στο Windsor έφτασε μόλις και η Serena Williams με τον σύζυγο της Alexis Ohanian.

Διάβασε ακόμη:

Ο Harry και η Meghan Markle πήραν κι επίσημα τους τίτλους τους. Δες τις πρώτες φωτό από το Windsor

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *