Γαλακτομπούρεκο

Υλικά για 1 ταψί 33×26

125 γρ. Βούτυρο, λιωμένο

1 πακέτο Φύλλο κρούστας

Για την κρέμα:

600 γρ. Γάλα εβαπορέ ΝΟΥΝΟΥ Γεύσεις Σπιτικές

600 ml. νερό

180 γρ. Σιμιγδάλι

150 γρ. Ζάχαρη

50 γρ. Βούτυρο

3 Αυγά

2 Βανίλιες

Διάβασε τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *