Φέτος «τρέχουμε μαζί» με την AVRA Running Team στον Μαραθώνιο της Αθήνας!

Απέχουμε μία μόλις «ανάσα» από τον Νοέμβριο και αυτό σημαίνει ότι σύντομα η Αθήνα θα «πλημμυρίσει» με αθλητές από ολόκληρο τον κόσμο και ο επόμενος μήνας θα μας βρει να «τρέχουμε μαζί» σε ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα της χρονιάς!

Ναι, η μεγαλύτερη γιορτή του Αθλητισμού πλησιάζει και το σίγουρο είναι ότι δεν πρέπει να τη χάσεις! Ο λόγος για τον 35ο Μαραθώνιο της Αθήνας που κάθε χρόνο συγκεντρώνει το παγκόσμιο ενδιαφέρον και κάνει την ελληνική πρωτεύουσα να κινείται σε ρυθμούς γιορτινούς!

Εμείς τον περιμένουμε με ανυπομονησία διότι φέτος θα λάβουμε για πρώτη φορά μέρος στην υπέροχη αυτή διοργάνωση. Το σίγουρο είναι, όμως, πως ακόμη κι αν εσύ δεν σκοπεύεις να τρέξεις σε έναν από τους αγώνες, αξίζει να τους παρακολουθήσεις γιατί η ατμόσφαιρα στο κέντρο της Αθήνας στις 12 Νοεμβρίου απλά θα σε συνεπάρει. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να χειροκροτήσεις τους δρομείς! Τη φροντίδα τους θα την αναλάβει κάποιος άλλος και συγκεκριμένα το Φυσικό Μεταλλικό Νερό AΥΡΑ που είναι ο Επίσημος Χορηγός του 35ου Μαραθωνίου της Αθήνας!

avra running2

Το ΑΥΡΑ, το οποίο είναι σταθερός υποστηρικτής των σημαντικότερων δρομικών διοργανώσεων της χώρας, θα βρίσκεται στους σταθμούς ανεφοδιασμών των αγώνων για τη σωστή ενυδάτωση των αθλητών, ενώ έχει αναλάβει και την εμψύχωσή τους με τη βοήθεια μιας μοναδικής μπάντας που θα βρίσκεται στο activation point του Ευαγγελισμού και θα παίζει συνεχώς δυναμικά τραγούδια! Σε περίπτωση, λοιπόν, που λάβεις κι εσύ μέρος στον φετινό Μαραθώνιο, έχε κατά νου πως θα σε περιμένουν αρκετοί σταθμοί δροσιάς και χαράς κατά τη διάρκεια της διαδρομής σου.

Νιώσε τον «παλμό» του Μαραθωνίου με ένα ξεχωριστό παιχνίδι

Και επειδή έχουμε να κάνουμε με τη μεγαλύτερη γιορτή του αθλητισμού, οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ. Ένα «must» για τους επισκέπτες της διοργάνωσης είναι και η συμμετοχή στο διαδραστικό προσομοίωσης παιχνίδι που θα στηθεί με τη βοήθεια του Φυσικού Μεταλλικού Νερού AΥΡΑ στο «Χωριό των Χορηγών» (απέναντι ακριβώς από τον τερματισμό του Αγώνα στο Καλλιμάρμαρο). Ακόμα κι εσύ, λοιπόν, που δεν σκοπεύεις να αγωνιστείς, θα έχεις την ευκαιρία να νιώσεις πιο -ξεκούραστα- τον «παλμό» του Μαραθωνίου χάρη σε ένα παιχνίδι προσομοίωσης ενός πραγματικού αγώνα!

«Τρέχουμε μαζί» με την Avra Running Team

Αξίζει ακόμη να μάθεις ότι φέτος είναι χρονιά ορόσημο για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ το οποίο γιορτάζει τα 20 χρόνια ως το Επίσημο Νερό του Μαραθωνίου. ‘Έτσι, λοιπόν, για 2η χρονιά η Avra Running Team θα αγωνιστεί στους αγώνες των 5, 10 και 42 χλμ με περισσότερους από 450 συμμετέχοντες, εκ των οποίων 5 θα στηρίξουν το σημαντικό έργο του MDA Hellas, Σωματείου φροντίδας ατόμων με νευρομϋικές παθήσεις, συνοδεύοντας 5 μέλη του MDA Hellas στον πρωινό αγώνα 5km!

avra running3

…και 3 tips για εσένα που θα τρέξεις!

Αν έχεις σκοπό να τρέξεις σε κάποιον από τους αγώνες, τότε σίγουρα έχεις ξεκινήσει ήδη τις προπονήσεις. Εμείς έχουμε μόνο τρεις απλές, αλλά βασικές, συμβουλές να σου δώσουμε.

  1. Μην κουραστείς πριν τον αγώνα. Αν θες να κάνεις προπόνηση την προηγούμενη ημέρα, μην τρέξεις περισσότερο από 20 λεπτά της ώρας. Με τον τρόπο αυτόν θα μείνεις σε εγρήγορση και θα διώξεις το άγχος.
  2. Πριν τον αγώνα φάε ένα ελαφρύ πρωινό για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου. Προτίμησε τους υδατάνθρακες και φρόντισε να μην κάνεις πειραματισμούς της τελευταίας στιγμής με το φαγητό σου!
  3. Μη ξεχνάς να πίνεις νερό κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ευτυχώς, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός υποστηρικτής της ευεξίας και της καλής φυσικής και πνευματικής κατάστασης, θα σε περιμένει σε πολλούς σταθμούς ανεφοδιασμών για να σε δροσίσει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *