Ευρωπαϊκή Πίστη: Ηλεκτρονική μετεκπαίδευση στους εργαζόμενους της

Ευρωπαϊκή Πίστη: Ηλεκτρονική μετεκπαίδευση στους εργαζόμενους της 1

Στην παροχή ολοκληρωμένης ηλεκτρονικής εκπαίδευσης προς τους εργαζόμενους και το δίκτυο συνεργατών της δίνει έμφαση η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της, η Ευρωπαϊκή Πίστη, επενδύοντας στη δια βίου μάθηση των ανθρώπων της, συνεχίζει να αναπτύσσει εκπαιδευτικά μαθήματα και σεμινάρια μέσω της ειδικής πλατφόρμας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης ilearn³ που έχει δημιουργήσει, τα οποία ανταποκρίνονται στις εξειδικευμένες ανάγκες του Δικτύου πωλήσεων και των εργαζομένων της.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του iLearn³, δίνεται η δυνατότητα στο προσωπικό και στους συνεργάτες της Εταιρίας, τόσο για live, όσο και για ασύγχρονη εκπαίδευση, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματά τους οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, χωρίς χρονικούς ή γεωγραφικούς περιορισμούς.

Ακόμα, με τη χρήση της πλατφόρμας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, εξασφαλίζεται η ποιότητα των μαθημάτων και ο ενιαίος τρόπος εκμάθησης, αφού όλοι οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν το ίδιο τυποποιημένο εκπαιδευτικό υλικό.

Η προετοιμασία των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τις εξετάσεις άδειας ασκήσεως επαγγέλματος, διενεργείται σχεδόν κατά αποκλειστικότητα, μέσω της online πλατφόρμας της εταιρίας, η οποία μάλιστα παρέχει τη δυνατότητα στον υποψήφιο, να λειτουργεί σε περιβάλλον πλήρους προσομοίωσης των εξετάσεων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η μακροχρόνια εμπειρία της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη στην ανάπτυξη της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης, εξασφάλισε στην εταιρία τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα νέο κύκλο εκπαιδεύσεων για το δίκτυο πωλήσεών της στην κατηγορία των “Soft Skills”, με ονομασία «Ολοκληρωμένος Κύκλος στις Τεχνικές Πωλήσεων». Για την Ευρωπαϊκή Πίστη η συνεχής εκπαίδευση των ανθρώπων της, αποτελεί βασικό άξονα του στρατηγικού της σχεδιασμού και έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της εξέλιξής της.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *