Ετοιμάζει εργαλείο μεταφοράς συνομιλιών από Android σε iOS


Ύστερα από την δυνατότητα μεταφοράς του ιστορικού των συνομιλιών των χρηστών στο WhatsApp από iOS σε Android, τώρα η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp ετοιμάζεται να προσθέσει την ίδια δυνατότητα αλλά από Android σε iOS.

Σύμφωνα με το WABetaInfo, το WhatsApp εργάζεται πάνω στη δυνατότητα να μεταφέρει όλα τα ιστορικά συνομιλιών σας από μία συσκευή Android σε ένα νέο ή υπάρχον iPhone.

Επί του παρόντος, δεν γνωρίζουμε ακόμη πώς θα λειτουργήσει πρακτικά η νέα δυνατότητα αλλά η χρήση καλωδίου για τη μεταφορά των δεδομένων WhatsApp σας από Android σε iOS μάλλον θα είναι απαραίτητη και πιθανότατα η εφαρμογή Move to iOS θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά η δυνατότητα μεταφοράς των δεδομένων WhatsApp από iOS σε Android περιορίστηκε μόνο σε Samsung Galaxy συσκευές αλλά μετέπειτα επεκτάθηκε δοκιμαστικά και σε άλλες. Αναμένουμε να δούμε εάν η αντίθετη λειτουργία, από Android σε iOS δηλαδή, θα κυκλοφορήσει για όλες τις Android συσκευές ή για συγκεκριμένες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *