Έρχεται μέσα στο 2021 το νέο πρόγραμμα για κορυφαία ποιότητα ήχου


Μετά από αρκετά χρόνια στο “κουρμπέτι”, η υπηρεσία Spotify ετοιμάζεται να προσθέσει ένα νέο συνδρομητικό πρόγραμμα για αυτούς που θέλουν μια πολύ καλύτερη ποιότητα ακρόασης για τη μουσική τους. Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα πριν από λίγο το “Spotify HiFi” που θα προσφέρει streaming μουσικής σε lossless audio format (ποιότητα έως 320kbps).

Η αλήθεια είναι ότι η Spotify άργησε αρκετά να μπει σε αυτήν την κατηγορία, καθώς τόσο το Tidal όσο και το Amazon Music προσφέρουν υψηλή ποιότητα streaming, ωστόσο, υπάρχει και το παράδειγμα του Apple Music που εξακολουθεί να μην προσφέρει lossless audio streaming παρά τον αρκετά μεγάλο όγκο χρηστών που το χρησιμοποιούν.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή της συνδρομής, ενώ το λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στη χρονιά. Να σημειωθεί ότι το Tidal κοστίζει $19.99 το μήνα για τη συνδρομή Tidal Masters, ενώ το Amazon Music HD $14.99 το μήνα ($12.99 για τους συνρομητές του Amazon Prime).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *