Επίσημη επιβεβαίωση από τη Microsoft για το game streaming stick


Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες η ιστοσελίδα VentureBeat είχε αναφέρει πως η Microsoft ετοιμάζει μια game streaming συσκευή τύπου Chromecast που θα δώσει στους χρήστες τη δυνατότητα να streamάρουν τα παιχνίδια της υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate σε οποιαδήποτε οθόνη χωρίς να χρειάζονται τις παιχνιδοκονσόλες της.

Τώρα, η εταιρεία επιβεβαιώνει με δήλωση της στην ιστοσελίδα Windows Central ότι όντως προχωρά το project, το οποίο φέρει την κωδική ονομασία Keystone.

Το όραμα μας για το Xbox παραμένει ακλόνητο. Στόχος είναι να δώσουμε σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να παίζουν τα games που επιθυμούν σε οποιαδήποτε οθόνη από οπουδήποτε και αν βρίσκονται. Όπως το είχαμε υποσχεθεί πέρυσι, δουλεύουμε επάνω σε μια game-streaming συσκευή που ονομάζεται Keystone, την οποία θα μπορείς να συνδέσεις σε οποιαδήποτε τηλεόραση ή monitor χωρίς να χρειάζεσαι παιχνιδοκονσόλα.

Σε αυτό το ταξίδι αξιολογούμε διαρκώς τις προσπάθειες μας, αναθεωρούμε τις γνώσεις μας και διασφαλίζουμε ότι προσφέρουμε κάτι αξιόλογο τους πελάτες μας. Αποφασίσαμε να αφήσουμε στην άκρη την τρέχουσα έκδοση του Keystone και να ακολουθήσουμε μια νέα προσέγγιση που θα μας επιτρέψει να παρέχουμε πρόσβαση στο Xbox Cloud Gaming σε περισσότερους gamers παγκοσμίως στο κοντινό μέλλον.

Εκτός από το game streaming stick, η Microsoft εργάζεται παράλληλα και στην ανάπτυξη εφαρμογής Xbox για τηλεοράσεις που θα προσφέρει την ίδια δυνατότητα game streaming σε ορισμένες Smart TVs. Ειδικά για τη Samsung, το πλάνο της Microsoft είναι να λανσαριστεί η εφαρμογή μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

[via]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!



Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *