Η δισκογραφική Εταιρεία Spider Music Κυκλοφόρησε Νέο Video Clip για το τραγούδι «Μοίρα» της Λένιας Ραζή

Νέο βίντεο κλιπ από τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music!

Κυκλοφόρησε το νέο video clip για το τραγούδι της Λένιας Ραζή «Μοίρα», από τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music.

Το νέο τραγούδι της Λένιας Ραζή κυκλοφόρησε στις 8 Μαρτίου 2024 και φέρει τον τίτλο «Μοίρα». Το τραγούδι αποτελεί μια δυναμική σύνθεση που αναμιγνύει ρυθμούς ethnic και dance, υπογραμμίζοντας την ενέργεια και τον χορευτικό του χαρακτήρα.

Η ίδια η Λένια Ραζή υπογράφει τόσο τους στίχους όσο και τη μουσική, καθώς και την παραγωγή του κομματιού. Τα εμπνευσμένα animation του βιντεοκλίπ είναι δημιούργημα του Μιχαήλ Μαυρομούστακου. Το τραγούδι είναι πλέον διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά μέσα μέσω της Spider Music.

Μάθετε περισσότερα για τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music

Η δισκογραφική εταιρεία Spider Music είναι μια ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία που λειτουργεί στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Παρέχει υπηρεσίες όπως παραγωγή, διανομή και προώθηση μουσικού υλικού σε ψηφιακά καταστήματα και streaming πλατφόρμες. Η εταιρεία εστιάζει στην υποστήριξη ανερχόμενων καλλιτεχνών και στην προώθηση ποιοτικής μουσικής σε διεθνές επίπεδο.

Η Spider Music διαθέτει ένα ευρύ φάσμα ειδών μουσικής, καλύπτοντας διάφορα είδη όπως ποπ, ροκ, ηλεκτρονική μουσική, ραπ, R&B και πολλά άλλα. Οι καλλιτέχνες που συνεργάζονται με τη Spider Music έχουν τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες της για την προώθηση και την εμπορική διανομή της μουσικής τους σε διεθνές επίπεδο.

Μέσω της δικτύωσής της, η δισκογραφική εταιρεία Spider Music επιδιώκει να προβάλει νέους καλλιτέχνες και να τους δώσει τη δυνατότητα να φτάσουν σε ευρύτερο ακροατήριο. Με τη στήριξή της, οι καλλιτέχνες μπορούν να αναπτύξουν την καριέρα τους στον χώρο της μουσικής και να επιτύχουν αναγνώριση και επιτυχία.

Περιηγηθείτε στον ιστότοπό της δισκογραφικής εταιρείας και μάθετε όλες τις νέες κυκλοφορίες και συνεργασίες, καθώς και τα νέα της μουσικής σκηνής σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Λίγα Λόγια για τη Λένια Ραζή

νέο βίντεο κλιπ από τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music

Με την Λένια Ραζή γνωρίζουμε μια καλλιτέχνιδα που αφήνει το σημάδι της σε δύο διαφορετικούς κόσμους: τη μουσική και τη ζωγραφική. Από μικρή ηλικία, η επιρροή των ταινιών της Disney την οδήγησε στον κόσμο του animation και της σκιτσογραφίας. Ένας κόσμος φαντασίας και χρωμάτων όπου δημιουργούσε τις δικές της ιστορίες.

Κατόπιν σπουδών σε γραφιστική και 3D animation, η Λένια βρήκε τον εαυτό της να δημιουργεί ταινίες μικρού μήκους στο μυαλό της, με κάθε πορτρέτο να είναι μια ιστορία αυτή καθαυτή.

Σήμερα, εκτός από τη ζωγραφική, η Λένια επενδύει την ψυχή της στη μουσική. Μέσα από τη μελωδική της γραφή, εκφράζει τις δικές της μικρές ιστορίες, προσκαλώντας τον ακροατή να ζήσει το δικό της παραμύθι. Έτσι, η Λένια Ραζή συνδυάζει τον κόσμο της φαντασίας με την πραγματικότητα, δημιουργώντας έναν μοναδικό και μαγευτικό κόσμο που προσκαλεί τον κάθε ακροατή να τον εξερευνήσει μέσα από τα τραγούδια της.

Η Λένια Ραζή εκφράζει την αγάπη της για τη διαδικασία της δημιουργίας, όπου μια μικρή ιδέα της μετατρέπεται σε κάτι μεγαλύτερο. Όταν τα λόγια που γράφει ενσωματώνονται με τη μουσική που συνθέτει, αισθάνεται σαν να έχει δημιουργήσει κάτι τόσο προσωπικό και αγαπημένο όπως το δικό της παιδί.

Κατάγεται και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και τη Κύπρο, και έχει τραγουδήσει πολλά χρόνια σε διάφορα μαγαζιά τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Έχοντας συνεργαστεί με διάσημους καλλιτέχνες όπως ο Βαλάντης και ο αείμνηστος Παντελής Παντελίδης, ανταλλάσσοντας ιδέες και συναισθήματα για τη δουλειά τους, αναγνωρίζει την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε από αυτές τις συνεργασίες.

Παρά την αγάπη της για τη μουσική, αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες που την ανάγκασαν να αποσυρθεί για κάποιο χρονικό διάστημα λόγω έντονου άγχους και παρενοχλήσεων.

Η Λένια αποκαλύπτει ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από ορισμένες καταστάσεις επειδή δεν ήταν ευχαριστημένη με ορισμένες πτυχές του χώρου. Αντιμετώπισε δυσκολίες που ήταν δύσκολο να διαχειριστεί, φτάνοντας σε σημείο να μην μπορεί να ελέγξει το άγχος της. Το αίσθημα αυτό την έκανε να νιώθει απογοητευμένη.

Αν και γνώριζε ότι ο χώρος είναι απαιτητικός, η πραγματικότητα ήταν διαφορετική από ό,τι περίμενε. Δυστυχώς, αντιμετώπισε πολλές αδικίες και περιστατικά παρενόχλησης, καθώς και απώλεια δουλειάς λόγω ασήμαντων λόγων, όπως ο τρόπος που επικοινωνούσε με συνεργάτες.

Τα προβλήματα αυτά την οδήγησαν σε κρίσεις πανικού κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ωστόσο, μέσω ψυχοθεραπείας, κατάφερε να διαχειριστεί το άγχος της και να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες. Επιπλέον, πέρα από τη μουσική, είναι επίσης επιτυχημένη στον χώρο του animation design, δημιουργώντας ψηφιακά πορτρέτα για διάφορους γνωστούς καλλιτέχνες.

Η ιστορία πίσω από τα καρτούν της Λένιας Ραζή!

Η Λένια Ραζή έχει ένα πάθος για τα κινούμενα σχέδια και τα παιδικά τραγούδια από την παιδική της ηλικία και αυτό διατηρείται ακόμα και σήμερα. Αναπολεί τις μνήμες με τον παππού της, που ζωγράφιζε τοπία, ενώ εκείνη δημιουργούσε πριγκίπισσες και επίσης φτιάχνοντας δικές της ιστορίες μέσα από κόμικς.

Μετά από αρκετά χρόνια, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο με πτυχίο Bachelor of Arts ως Animator Κινουμένων Σχεδίων. Παράλληλα με τη μουσική της σταδιοδρομία, ασχολήθηκε και με τη ζωγραφική, ξεκινώντας με τη δημιουργία καρτούν πορτρέτων διαφόρων ατόμων.

Το ταλέντο της έγινε γνωστό και ο κόσμος άρχισε να την αναγνωρίζει, στέλνοντας τις φωτογραφίες του για να δημιουργήσει τα καρτούν τους. Έχει αναπτύξει τον δικό της ιστότοπο, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν τις φωτογραφίες τους και να δουν τον εαυτό τους σε μορφή καρτούν.

Επιπλέον, στο νέο της video clip με τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music που συνοδεύει το τραγούδι «Μοίρα», προσφέρει ένα μοναδικό στυλ καρτούν, που διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής.

Γιατί η “Μοίρα” της Λένιας Ραζή είναι η νέα μεγάλη επιτυχία της δισκογραφικής εταιρείας Spider Music;

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, σε συνέντευξή της εξηγεί ότι το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από δικά της βιώματα και μοιάζει λίγο με προσευχή. Στην ουσία των στίχων, αναφέρει ότι η μοίρα μπορεί να της δείξει τον δρόμο, αλλά εκείνη μπορεί να ακολουθήσει μια άλλη διαδρομή και ελπίζει να μην το πληρώσει ακριβά στο τέλος.

“Μοίρα μου μη μου θυμώσεις
Κόντρα αν πάω σε ότι δώσεις
Κι αν στο τέλος με πονέσεις
Γρήγορα να με γιατρέψεις

Πέταξε σαν αετός για να μου δείξεις
Σε ποιο δρόμο να διαβώ
Κι αν καμιά φορά ξεχνώ να μου θυμίσεις
Πώς να μάθω πάλι να πετώ”

“Ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας, καλοτάξιδο το νέο video clip της Λένιας Ραζή από τη δισκογραφική εταιρεία Spider Music!”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *