Χωρισμός σοκ στο Hollywood! Το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί

Χωρισμός σοκ στο Hollywood! Το διάσημο ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί 1

Εδώ και αρκετούς μήνες ακούγονται φήμες που θέλουν το διάσημο ζευγάρι να περνάει δύσκολα στη σχέση του και να βιώνει μία μικρή κρίση. Τελικά δεν κατάφεραν να σώσουν την κατάσταση όσο και αν προσπάθησαν και κατέληξαν στον χωρισμό. Και αυτήν τη φορά δεν πρόκειται για φήμη, αλλά για πραγματικό γεγονός, μιας και εξέδωσαν και επίσημη ανακοίνωση.

Ο λόγος για τη Cheryl Cole και τον Liam Payne, οι οποίοι έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους στη ζωή. Ο 24χρονος τραγουδιστής και η 35χρονη σύντροφος του ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους την Κυριακή 1η Ιουλίου. Οι δύο stars μάλιστα έχουν αποκτήσει μαζί κι έναν γιο τον ενός έτους Bear, ο οποίος γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.

Δες και αυτό: Έξω φρενών! Η star ξεσπά και διαψεύδει κάθε φήμη περί σχέσης με τον Drake

Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε η Cheryl διέψευσε τις φήμες χωρισμού που κυκλοφορούσαν, ωστόσο το «κακό» τελικά συνέβη τέσσερις μήνες μετά. «Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε πως από εδώ και στο εξής θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους. Ήταν μια σκληρή απόφαση που έπρεπε να πάρουμε. Εξακολουθούμε να έχουμε πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον. Ο Bear είναι ο κόσμος μας και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά του, καθώς πορευόμαστε μαζί σε αυτό το ταξίδι», έγραψε η Cheryl στο account της στο Twitter, ενώ ο Liam ήταν πιο λιτός και λακωνικός, γράφοντας απλά πως αποφάσισαν να χωρίσουν.

Διάβασε και αυτό: Ο Kanye West έχει μείνει άναυδος με την sexy εμφάνιση της Rihanna και οι φωτό έχουν γίνει viral

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *