«Απόψε θα πεθάνεις, πες μας πού είναι τα λεφτά»

«Απόψε θα πεθάνεις, πες μας πού είναι τα λεφτά»

«Απόψε θα πεθάνεις, πες μας πού είναι τα λεφτά» 1

Για περισσότερες από δυο ώρες, μια ηλικιωμένη γυναίκα έζησε εφιαλτικές ώρες στα χέρια δυο αδίστακτων κακοποιών. «Πώς θα κοιμηθώ απόψε στο σπίτι μου. Φοβάμαι ότι θα έρθουν ξανά….», λέει η κ. Γιαννούλα, η οποία πάλεψε με τους ληστές που απειλούσαν να την κάψουν και να τη σκοτώσουν.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Ο εφιάλτης της 81χρονης γυναίκας ξεκίνησε στις 22:30 το βράδυ της Κυριακής 4 Μαρτίου, όταν οι δυο ληστές μπούκαραν στο σπίτι της, στο Κόμμα Λαμίας. Όταν η 81χρονη τους είπε ότι δεν έχει χρήματα στο σπίτι, παρά μόνο 50 ευρώ, τότε οι αδίστακτοι ληστές, την έλουσαν με οινόπνευμα και απειλούσαν να την κάψουν.

«Πες πού είναι τα λεφτά γιατί θα σε κάψουμε ζωντανή», έλεγαν και ξανάλεγαν οι ληστές στη γιαγιά, η οποία ωστόσο επέμενε ότι δεν υπήρχαν άλλα χρήματα στο σπίτι.

Οι ληστές αφού έκαναν άνω – κάτω το σπίτι και δεν βρήκαν άλλα χρήματα, πήραν τα 50 ευρώ, έκοψαν το καλώδιο τηλεφώνου και εξαφανίστηκαν μέσα στο σκοτάδι, αφήνοντας τη γιαγιά δεμένη με το καλώδιο στην πολυθρόνα.

Δυο ώρες αργότερα η ηλικιωμένη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει έναν γείτονα, ο οποίος ενημέρωσε την αστυνομία.

Περισσότερα νέα για τη Στερεά Ελλάδα στο lamiareport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *