Αν νόμιζες πως το SteamPod δεν γίνεται καλύτερο… Έκανες λάθος!

Αν ακόμα ψάχνεις να βρεις το απόλυτο χριστουγεννιάτικο δώρο για την κολλητή ή την αδερφή σου. Αν θέλεις στο φετινό ρεβεγιόν να τους εντυπωσιάσεις όλους με το καινούριο σου look. Αν απλά αναζητάς την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο home styling των μαλλιών σου σου έχουμε υπέροχα νέα! Το SteamPod, το μοναδικό σύστημα styling μαλλιών που έχουν λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο, είναι εδώ, σε ανανεωμένη, ακόμα πιο «επαναστατική» έκδοση!   

SteamPod 3 2

Για άλλη μια φορά, η L’Oréal Professionnel και η Rowenta συνδυάζουν την τεχνογνωσία τους φέρνοντας την επανάσταση στο styling των μαλλιών με το SteamPod 3.0, που θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες μέχρι σήμερα! Πρόκειται για την 3η γενιά του αρχικού πατενταρισμένου επαγγελματικού εργαλείου styling με ατμό, που θα αγαπήσουν ακόμα περισσότερες γυναίκες χάρη στο νέο design και τα μοναδικά χαρακτηριστικά του.

SteamPod 3 3

Το νέο Steampod 3.0 ξεχωρίζει με το νέο πιο ελαφρύ και λεπτό σχεδιασμό του, που κάνει το styling των μαλλιών πανεύκολο! Με  περιστρεφόμενο καλώδιο που περιστρέφεται 360°, το νέο εργαλείο προσφέρει εξαιρετική ευελιξία διευκολύνοντας τη δημιουργία κυματισμών. Επιπλέον, το νέο ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά πολύ εύχρηστο και ιδανικό ακόμα και για ταξίδια, ενώ η απόδοσή του είναι καλύτερη από ποτέ: 2x πιο γρήγορο, 2x πιο λείο αποτέλεσμα, 78% λιγότερη ευαισθητοποίηση των μαλλιών, βέλτιστη προστασία της τρίχας, περισσότερη πειθαρχία και μαλλιά με φυσική κίνηση, ασύγκριτη λάμψη… να πούμε κι άλλα;

SteamPod 3 1

Με το νέο SteamPod θα ξεχάσεις ό,τι ξέρεις για τα εργαλεία styling και θα έχεις όποιο look ονειρεύεσαι χωρίς καν να βγεις από το σπίτι! Κάνε δώρο στον εαυτό σου ή στους αγαπημένους σου το #1 σύστημα styling για απίστευτα απαλά και λαμπερά μαλλιά ή αφέσου στη μαγευτική εμπειρία του SteamPod σε ένα από τα επιλεγμένα κομμωτήρια της  L’Oréal Professionnel!

Διάβασε ακόμα: Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να δώσεις XXL όγκο διαρκείας στο χτένισμά σου…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *