Αυτά είναι τα νέα εικονίδια για Desktop, Documents, Recycle Bin κλπ.

Αυτά είναι τα νέα εικονίδια για Desktop, Documents, Recycle Bin κλπ.


Στις αρχές του μήνα είδαμε ορισμένες από τις σχεδιαστικές αλλαγές που ετοιμάζει η Microsoft για το λειτουργικό σύστημα Windows 10 και σήμερα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα νέα εικονίδια στον File Explorer μέσα από την preview έκδοση για τους Insiders. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε και αυτό το πακέτο εικονιδίων ακολουθεί τη μοντέρνα γραμμή που προσπαθεί να περάσει σταδιακά η εταιρεία σε όλο το φάσμα του συστήματος της.

Ξεκινήσαμε να αναβαθμίζουμε τα εικονίδια του Windows 10 από πέρυσι, με την αρχή να γίνεται από τις ενσωματωμένες εφαρμογές του συστήματος. Από τότε, συνεχίζουμε τη δουλειά σε όλο το εύρος με αλλαγές στα εικονίδια Windows Security, Narrator και Notepad, ενώ τώρα φέρνουμε τα νέα εικονίδια στον File Explorer.

Οι διάφορες αλλαγές, όπως ο προσανατολισμός των εικονιδίων των φακέλων και τα εικονίδια κάθε τύπου αρχείου, έχουν πραγματοποιηθεί για να δώσουμε μεγαλύτερη συνέπεια κατά μήκος όλων των προϊόντων της Microsoft που αφορούν την εμφάνιση αρχείων. Ειδικά τα εικονίδια των φακέλων Desktop, Documents, Downloads και Pictures έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να καταλαβαίνεις με μια ματιά ποιο είναι τι. Και ναι, έχει ανανεωθεί και το εικονίδιο του Recycle Bin!

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσοι προχωρήσουν σε εγκατάσταση της νέας preview έκδοσης, τότε θα χάσουν τη δυνατότητα να καρφιτσώνουν φακέλους στο Quick Access, κάτι που αναμένεται ότι θα διορθωθεί στο μέλλον.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[Microsoft]

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *