Ριγκατόνι με κοτόπουλο & πέστο βασιλικού

ΥΛΙΚΑ

600 γρ. Στήθος κοτόπουλου

500 γρ. Ριγκατόνι

200 ml Κρέμα γάλακτος

150 ml Ζωμό κοτόπουλου

60 γρ. Ελαιόλαδο

40 γρ. Βούτυρο

2 κ.σ Πέστο βασιλικού

Παρμεζάνα (για το σερβίρισμα)

Αλάτι

Πιπέρι

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *