Η Xerox καινοτομεί με το νέο, επαναστατικό λευκό μελάνι White Dry Ink

Η Xerox καινοτομεί με το νέο, επαναστατικό λευκό μελάνι White Dry Ink 1

[Δ.Τ.]

Φανταστείτε μια νιφάδα χιονιού με λεπτομέρειες στην υφή της τυπωμένη σε μια καρτ ποστάλ, ένα εξώφυλλο βιβλίου με ένα άσπρο άλογο σε σκούρο φόντο με ζωντανές αποχρώσεις ή ένα διαφημιστικό κείμενο με λευκή γραμματοσειρά που εμφανίζεται σε ένα αυτοκόλλητο βινύλιο παραθύρου. Αυτοί οι τύποι εξειδικευμένων αναβαθμίσεων μπορούν να γίνουν πραγματικότητα με το νέο, επαναστατικό λευκό ξηρό μελάνι της Xerox και με το πιεστήριο πέντε χρωμάτων, Xerox iGen 5 Press.

Όπως δήλωσε ο Jim Hamilton, διευθυντής της ομάδας, Keypoint Intelligence InfoTrends

“Πρόκειται για μια συναρπαστική είδηση για τους χρήστες του iGen 5. Η συγκεκριμένη ανακοίνωση αποτελεί την «εισαγωγή» σε μια νέα σειρά εφαρμογών. Οι σχεδιαστές θα αγαπήσουν τη δυνατότητα που τους δίνει το iGEn5 να χρησιμοποιούν πλέον λευκά χρώματα πάνω σε έγχρωμα και διαφανή φόντα για να δημιουργήσουν διαφημιστικά προϊόντα όπως φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, ευχετήριες κάρτες και προσκλήσεις, σημάνσεις σημείων αγοράς, κάρτες direct mail, επιστολές και εξώφυλλα βιβλίων. Οι πολλαπλές δυνατότητες χρήσης στην εκτύπωση, επεκτείνονται και στις εφαρμογές συσκευασίας, όπως τα αναδιπλούμενα χαρτοκιβώτια. “

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών αγοράς InfoTrends, ο όγκος της ψηφιακής εκτύπωσης αναμένεται να αυξηθεί κατά 27% (σύνθετο ποσοστό ετήσιας ανάπτυξης) από το 2015 έως το 2020, φθάνοντας τις 25 δισεκατομμύρια σελίδες μέχρι το 2020 στις ΗΠΑ και τη Δυτική Ευρώπη1. Με την προσθήκη του White Dry Ink στην πλατφόρμα iGen 5, οι πάροχοι εκτύπωσης θα μπορούν πλέον να εφαρμόσουν ειδικά εστιασμένα εφέ για να μετατρέψουν τις συνηθισμένες εκτυπώσεις και να τους δώσουν μοναδική εμφάνιση και αίσθηση στην αφή.

Ως νικητής του βραβείου 2017 MUST SEE ‘EMS, το White Dry Ink της Xerox διαθέτει πολλά ξεχωριστά πλεονεκτήματα, όπως:

  • Η δυνατότητα εκτύπωσης μόνο λευκού ξηρού μελανιού, καθώς επίσης και λευκών στρωμάτων κάτω ή πάνω από CMYK.
  • Εξαιρετική φωτεινότητα και αδιαφάνεια που μπορεί να επιτευχθεί σε ένα μόνο πέρασμα του λευκού.
  • Αυτοματοποιημένη λειτουργία πολλαπλών διελεύσεων για έως και δύο στρώματα λευκού χρώματος. Πρόσθετα επίπεδα λευκού μπορούν να εκτυπωθούν χειροκίνητα για προσαρμοσμένες εφαρμογές.

Ο Alan Roberts, αντιπρόεδρος της Data Communications Management Corp, σχολίασε

“Έχουμε δοκιμάσει το λευκό ξηρό μελάνι (White Dry Ink) με το iGen 5 και βλέπουμε πολύ θετικά τη διεύρυνση των δυνατοτήτων που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Το White Dry Ink έχει εξαιρετικές εφαρμογές στην εκτύπωση σε μαύρο αλλά και σε άλλα υλικά, ενώ αποτελεί τη βάση για τη δημιουργία αξέχαστων καρτών, αφισών, προϊόντων σήμανσης και άλλων βοηθητικών εργαλείων για το μάρκετινγκ”

Το White Dry Ink παρουσιάστηκε στο PRINT ’17 που διεξήχθη στο Σικάγο, ΗΠΑ, στο περίπτερο της Xerox # 1302.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *