Υποχώρηση για τη μετοχή της Γιουβέντους μετά από «ράλι» ανόδου δύο εβδομάδων

Υποχώρηση για τη μετοχή της Γιουβέντους μετά από «ράλι» ανόδου δύο εβδομάδων 1

Από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες φήμες πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα πάει στη Γιουβέντους, η μετοχή της «Γηραιάς Κυρίας» στο Χρηματιστήριο του Μιλάνου ακολουθούσε ένα διαρκώς ανοδικό… ράλι. Ωστόσο, σήμερα, μια ημέρα μετά την επίσημη ολοκλήρωση της μετακίνησης του Πορτογάλου αστέρα στο Τορίνο, μπήκε «στοπ» στις ανοδικές τάσεις, έπειτα από το ξεκίνημά τους στις 28 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι το πρωί της Τρίτης 10 Ιουλίου, η μεταγραφή των «μπιανκονέρι» είχε καταγράψει άνοδο σε ποσοστό 37,7%. Σχεδόν μοιραία, σήμερα αρκετοί από τους επενδυτές έσπευσαν να εξαργυρώσουν τα κέρδη τους και κατά συνέπεια, η μετοχή της Γιουβέντους, σημείωσε πτώση κατά 6,12%.

Σύμφωνα με ειδικούς οικονομικούς αναλυτές, τους οποίους επικαλείται το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η άφιξη του 33χρονου σούπερ σταρ, θα προκαλέσει αισθητή άνοδο του εμπορικού σήματος της Γιουβέντους, σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Η Γιουβέντους αναμένεται να παρουσιάσει αύξηση εσόδων, περίπου 5-7 εκατομμυρίων ευρώ ανά αγωνιστική περίοδο, από τα εισιτήρια, αλλά και τις υπόλοιπες οικονομικές δραστηριότητες που σχετίζονται με το εμπορικό σήμα, όπως παραδείγματος χάριν, οι χορηγίες και οι εμπορικές χρήσεις. Και αυτό θα συμβεί σε μία κλίμακα, το εύρος και το μέγεθος της οποίας, είναι δύσκολο να εκτιμηθεί σήμερα», αναφέρεται σχετικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *