Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro: Η ρομποτική σκούπα σε εξαιρετική τιμή χωρίς τελωνείο

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro: Η ρομποτική σκούπα σε εξαιρετική τιμή χωρίς τελωνείο 1

Ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται στις ρομποτικές σκούπες για να απαλλαγούν από τον βραχνά της κλασικής ηλεκτρικής σκούπας για την καθαριότητα του σπιτιού ή του γραφείου τους. Ομολογουμένως το κόστος είναι αυξημένο σε σύγκριση με τις συμβατικές σκούπες, αλλά το κέρδος είναι τεράστιο σε εξοικονόμηση χρόνου και κόπου. Κάποια μοντέλα, μάλιστα, προσφέρουν και λειτουργία σφουγγαρίσματος για να μην παιδεύεσαι καθόλου!

Μία από τις καλύτερες προτάσεις στην αγορά είναι η Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro, μία σχεδόν αθόρυβη ρομποτική σκούπα που προσφέρει όλες τις σύγχρονες λειτουργίες, όπως απομακρυσμένη διαχείριση, χαρτογράφηση του χώρου, αποτελεσματικό σκούπισμα και σφουγγάρισμα, αλλά και αυτονομία 110 λεπτών για καθάρισμα ενός χώρου 180 m² με μία φόρτιση. Όταν, μάλιστα, η στάθμη της μπαταρίας πέσει σε κρίσιμο επίπεδο, τότε επιστρέφει αυτόματα μόνη της στη βάση φόρτισης.

Ειδικά αυτήν την περίοδο, η Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Pro είναι διαθέσιμη σε εξαιρετική τιμή στο κατάστημα Tomtop, καθώς τη βρίσκουμε στα €299.99 με την αποστολή να γίνεται από Γερμανική αποθήκη (δεν υπάρχουν δασμοί τελωνείου) και εντελώς δωρεάν στην πόρτα μας μέσα σε 3-5 εργάσιμες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *