Xbox: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για το Φεβρουάριο

Xbox: Αυτά είναι τα δωρεάν παιχνίδια για το Φεβρουάριο 1

Σε λίγες ημέρες μπαίνουμε στο Φεβρουάριο και η Microsoft φροντίζει, όπως πάντα, να μας ενημερώσει μερικές ημέρες νωρίτερα για τα δωρεάν παιχνίδια που θα έχουν στη διάθεση τους οι συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate τον μήνα που έρχεται. Το πλάνο παραμένει το ίδιο με τους προηγούμενους μήνες, δηλαδή δύο παιχνίδια αποκλειστικά για το Xbox One και δύο παιχνίδια για το Xbox 360 που μπορείς να παίξεις και στο Xbox One χάριν στο backwards compatibility.

TT Isle of Man (Xbox One – 1 έως 29 Φεβρουαρίου 2020)

Το πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι racing για μία από τις πιο απαιτητικές διαδρομές στον κόσμο, τόσο για τις μοτοσυκλέτες, όσο και για τους αναβάτες τους. Προσπάθησε να κερδίσεις στην πρόκληση του Snaefell Mountain σε μια διαδρομή 60km.

Call of Cthulhu (Xbox One – 16 Φεβρουαρίου έως 15 Μαρτίου 2020)

Βρισκόμαστε στο 1924 και ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Pierce αναλαμβάνει να διερευνήσει τον τραγικό θάνατο της οικογένειας Hawkins στο απομονωμένο νησί Darkwater. Πολύ σύντομα, ο Pierce θα βρεθεί μπλεγμένος σε έναν τρομακτικό κόσμο γεμάτο συνομωσίες, αιρέσεις και παράξενα πλάσματα. Τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται και ο πρωταγωνιστής ακροβατεί μεταξύ λογικής και τρέλας.

Fable Heroes (Xbox 360, Xbox One – 1 έως 15 Φεβρουαρίου 2020)

Το spin-off της πασίγνωστης σειράς Fable που υποστηρίζει co-op mode έως 4 ατόμων για να αντιμετωπίσουν γνώριμους και νέους εχθρούς στην Albion και να μαζέψουν αντικείμενα, αναβαθμίσεις και χαρακτήρες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο σε αυτό το παιχνίδι, όσο και στο Fable: The Journey για το Xbox 360.

Star Wars Battlefront (Xbox 360, Xbox One – 16 έως 29 Φεβρουαρίου 2020)

Το κλασικό Battlefront που κυκλοφόρησε το 2004.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *