Wilmots Warehouse και 3 out of 10 τα νέα δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store

Wilmots Warehouse και 3 out of 10 τα νέα δωρεάν παιχνίδια στο Epic Games Store 1

Πέμπτη απόγευμα και ώρα για το καθιερωμένο ραντεβού μας με το Epic Games Store, το οποίο προσφέρει από σήμερα μέχρι και την επόμενη Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020 το Wilmot’s Warehouse, ενώ ανακοίνωσε επίσημα και μια νέα “gaming sitcom” σειρά που μπορούμε να παίξουμε – δούμε επίσης δωρεάν με ονομάσια 3 out of 10.

Το Wilmot’s Warehouse είναι ένα puzzle game όπου καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας την οργάνωση μιας αποθήκης, στην οποία ιδιοκτήτης και μοναδικός εργαζόμενος είναι ο…Wilmot. Είναι στο χέρι του gamer να τοποθετήσει τα αντικείμενα όπως νομίζει, αρκεί να μπορεί να τα ανασύρει και να τα χρησιμοποιήσει όταν του το ζητήσει το παιχνίδι στην εξέλιξη του μέσα σε προκαθορισμένο χρόνο για να μην κολλήσει το σύστημα εξυπηρέτησης των πελατών.

[embedded content]

Το 3 out of 10 είναι μια νέα animated σειρά – παιχνίδι όπου διαχειρίζεσαι τη Shovelworks Studios, μια εταιρεία που ασχολείται με την ανάπτυξη video games. Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο προστίθεται στην ομάδα ο Midge ως νέος animator, αλλά τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως μπορεί να τα φαντάζεται κανείς…

Wilmot’s Warehouse – [Epic Games Store Link]

3 out of 10 – [Epic Games Store Link]

[embedded content]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *