Watchmen: Δεν θα γυριστεί δεύτερη σεζόν!

Watchmen: Δεν θα γυριστεί δεύτερη σεζόν! 1

Είναι ξεκάθαρο ότι ζούμε σε μια νέα χρυσή εποχή για την τηλεόραση, λόγω της άνθισης των streaming υπηρεσιών, και πλέον έχουμε φτάσει σε ένα σημείο όπου υπάρχει τέτοια υπερπροσφορά διαθέσιμων προγραμμάτων που κυριολεκτικά δεν φτάνει ο χρόνος για να παρακολουθήσεις όλα όσα θες. Ακόμη, όμως, και αν έχεις πάρεις την απόφαση να επενδύσεις χρόνο σε κάποια σειρά, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα τη δεις να ολοκληρώνεται.

Δυστυχώς, αυτή φαίνεται ότι θα είναι η μοίρα του Watchmen, μια σειρά του HBO που διαφημίστηκε αρκετά, κέρδισε φανατικό κοινό, επεφύλασσε ένα δυνατό φινάλε στο τέλος της 1ης σεζόν και άφησε ανοικτούς λογαριασμούς. Το πρόβλημα που προέκυψε με το Watchmen δεν αφορά την ποιότητα της σειράς ή τα νούμερα της. Απλά ο δημιουργός Damon Lindelof (The Leftovers) δήλωσε ότι δεν ενδιαφέρεται να γυρίσει δεύτερη σεζόν και μάλιστα έδωσε τις ευλογίες του στο HBO για να συνεχίσει τη σειρά με κάποιον άλλο.

Συνήθως τα μεγάλα δίκτυα δεν πτοούνται από τέτοιες αναποδιές, ειδικά όταν το προϊόν είναι καλό, παρόλα αυτά, η επικεφαλής του τμήματος HBO Programming, κ. Casey Bloys, επιβεβαίωσε στο USA Today ότι το δίκτυο θα ενδιαφερόταν να επανέλθει στο Watchmen μόνο εάν ήθελε να αναλάβει την παραγωγή ο Lindelof!

Είναι στο χέρι του Damon (Lindelof) να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Μπορεί να υπάρχει κάποια άλλη ιδέα που τον έχει εξιτάρει για μια άλλη σεζόν, κάτι σαν το Fargo ή το True Detective ή για κάτι εντελώς διαφορετικό, και να θέλει να την ακολουθήσει. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για το Watchmen, αλλά μας ενδιαφέρει περισσότερο το τι θέλει να κάνει ο Damon. Μου είναι πολύ δύσκολο να φανταστώ μια δεύτερη σεζόν για το Watchmen χωρίς τη συμμετοχή του Damon με οποιονδήποτε τρόπο.

Δύσκολα, λοιπόν, θα δούμε δεύτερη σεζόν για το Watchmen αν δεν αλλάξει γνώμη ο Damon Lindelof. Καμιά φορά, ίσως είναι καλύτερα έτσι για να μη ξεχειλώνουν οι σειρές. Σκεφτείτε, για παράδειγμα, να είχε τελειώσει το Homeland ή το Prison Break στην 1η σεζόν…

[via]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *