Βιοκαρπέτ-Exalco: Τέστ Covid-19 στο προσωπικό - Αρνητικά και τα 320 δείγματα

Αρνητικά βγήκαν και τα 320 τεστ Covid-19 από ισάριθμα δείγματα εργαζομένων του ομίλου Βιοκαρπέτ-Exalco.

Όπως ανακοίνωσε, στο πλαίσιο της Υγιεινής και Ασφάλειας των εργαζομένων, πραγματοποίησε χθες τεστ ανίχνευσης Κορωνοϊού Covid-19 σε όλο το προσωπικό. Έτσι το πρωί της Κυριακής 23/8/2020, μια ημέρα πριν την επίσημη επιστροφή από την καλοκαιρινή άδεια, οι εργαζόμενοι της εταιρείας υποβλήθηκαν σε τεστ σε συνεργασία με ιδιωτικό μικροβιολογικό εργαστήριο.

Συγκεκριμένα ελήφθησαν 320 δείγματα, τα οποία όλα βγήκαν αρνητικά και η σημερινή επιστροφή των εργαζομένων στην εργασία έγινε νιώθοντας ασφαλείς και δυνατοί.

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την αρχή της πανδημίας ο όμιλος Βιοκαρπέτ- Exalco έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα και συνεχίζει να λαμβάνει. Πραγματοποιούνται απολυμάνσεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους χώρους των εργοστασίων και των γραφείων, ενώ έχουν διανεμηθεί απολυμαντικά, ειδικές μάσκες και γάντια σε όλο το προσωπικό.

Το έτος 2020-21 είναι μια χρονιά αφιερωμένη στους εργαζόμενους του ομίλου και δίνεται μεγάλη σημασία στο εργατικό προσωπικό σε ότι αφορά την υγεία και την ασφάλειά τους, τονίζει ανακοίνωση της εισηγμένης εταιρείας.

naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *