Βίντεο-ντοκουμέντο στο μικροσκόπιο για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου

Βίντεο-ντοκουμέντο στο μικροσκόπιο για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου 1

Ένα βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών σχετικά με την υπόθεση της δολοφονίας του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου στο γραφείο του στην οδό Ασκληπιού.

Ένας άντρας που έχει καταγραφεί από κάμερα καταστήματος κοντά στο γραφείο του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχει τα χαρακτηριστικά ενός εκ των δραστών της δολοφονίας και οι αστυνομικοί ζήτησαν και πήραν το βίντεο για να το εξετάσουν, όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων.

Ο σωματότυπος και το ντύσιμό του -το τζιν παντελόνι με το λευκό μπουφάν- μοιάζουν με την περιγραφή του βοηθού του θύματος για τον ψηλό δράστη. Επίσης, η περιοχή και η ώρα συμπίπτουν με τον χώρο και τον χρόνο διαφυγής των δραστών.

Το βίντεο είναι ένα από αυτά που ζήτησαν να δουν οι αστυνομικοί από τα καταστήματα της περιοχής. Η πολυκοσμία στο κέντρο της Αθήνας το βράδυ της περασμένης Πέμπτης δυσκολεύει τις προσπάθειες των αστυνομικών να ανασυνθέσουν τη διαδρομή διαφυγής των κακοποιών.

Παράλληλα, το γεγονός πως δεν βρέθηκε κάλυκας κάνει περίπλοκη τη βαλλιστική εξέταση της βολίδας που τραυμάτισε θανάσιμα τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *