Τζαβέλλας: Οι άνθρωποι στην Τουρκία αγαπούν τους Έλληνες

Τζαβέλλας: Οι άνθρωποι στην Τουρκία αγαπούν τους Έλληνες 1

Για τα βιώματά του στην Τουρκία, το διάστημα που αγωνίζεται και ζει εκεί, αναφέρθηκε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Ο διεθνής μπακ της Αλάνιασπορ, με δηλώσεις του στο Πρακτορείο Anadolu τόνισε ότι «οι άνθρωποι στην Τουρκία αγαπούν τους Έλληνες».

«Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα στα δυο χρόνια που βρίσκομαι στην Τουρκία, δεν ένιωσα ρατσισμό, ασέβεια και ψυχρή συμπεριφορά», ανέφερε ο 31χρονος αμυντικός, όπως αναμεταδίδει το κρατικό δίκτυο της γειτονικής χώρας trt, με τις δηλώσεις του να είναι γραμμένες στα ελληνικά.

«Όταν περπατάω στο δρόμο, όταν κάθομαι σε μια καφετέρια πάντα με υποδέχονται με χαμόγελα», είπε ο Τζαβέλλας, ο οποίος πρόσθεσε: «Βλέπω ότι οι άνθρωποι στην Τουρκία αγαπούν τους Έλληνες. Ποτέ δεν χρησιμοποίησαν ρατσιστικές εκφράσεις. Το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι γύρω μου δεν λένε τέτοια πράγματα».

Ο Έλληνας αμυντικός σημείωσε ότι ο προϋπολογισμός του τουρκικού πρωταθλήματος είναι υψηλός, ενώ συμπλήρωσε πως είναι ευτυχισμένος στην Αλάνιασπορ, καθώς «υπάρχει πάντα αμοιβαία αγάπη και σεβασμός».

Αναφερόμενος στο συμβόλαιο του που λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν, είπε: «Αυτό το διάστημα οι ομάδες εστιάζουν στις εξωτερικές μεταγραφές. Σήμερα αύριο θα καθίσουμε και θα έχουμε μια συνάντηση. Θα βρούμε οπωσδήποτε τη μέση οδό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *