Το YouTube αλλάζει εμφάνιση στα desktops

Συνεχίζονται οι αλλαγές στην εμφάνιση του YouTube, αυτή τη φορά στην έκδοση της υπηρεσίας που βλέπουμε στους υπολογιστές μας. Έχει ξεκινήσει το λανσάρισμα του νέου σχεδιασμού και απ’ ό,τι μπορούμε να καταλάβουμε από τα screenshots, στόχος είναι να “ξεμπουκώσει” η αρχική σελίδα. Καθαρότερη εμφάνιση, μεγαλύτερη thumbnails, video previews σε καλύτερη ανάλυση και μικρότερος αριθμός videos, οδηγούν σαφέστατα σε μια πιο καθαρή και συμμαζεμένη εικόνα.

Επιπλέον, έχει προστεθεί η λειτουργίαAdd to Queue” απευθείας στα thumbnails των videos που σου παρουσιάζονται και μπορείς να προσθέσεις όσα videos θέλεις, αλλά θα πρέπει να αφήσεις ανοικτή τη συγκεκριμένη καρτέλα στον web browser εάν δεν θέλεις να χαθεί η λίστα που έφτιαξες.

Μια άλλη νέα επιλογή αφορά τη “διόρθωση” του αλγορίθμου που παρουσιάζει τα προτεινόμενα videos στον λογαριασμό σου. Στο εξής θα βρίσκεις την επιλογή “Don’t recommend channel” στο μενού πατώντας τις τρες κάθετες τελείες στο κάτω μέρος του video. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορείς να αποφύγεις videos που δεν σ’ ενδιαφέρουν. Εξάλλου, σύντομα θα προστεθεί και η λειτουργία επιλογής των αγαπημένων σου θεμάτων για να σου εμφανίζονται αντίστοιχα videos, κάτι που ισχύει στην Android έκδοση από τις αρχές του καλοκαιριού.

Η νέα εμφάνιση της desktop έκδοσης του YouTube λανσάρεται σταδιακά σε όλο τον κόσμο, επομένως, μπορεί να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι να τη δείτε και εσείς.

[YouTube]

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *