Το νέο κοινό γήπεδο Μίλαν και Ίντερ θα έτοιμο το 2024

Με ορίζοντα το 2024 θα ξεκινήσουν από το καλοκαίρι και μετά οι εργασίες για τη δημιουργία του νέο γηπέδου όπου συμφώνησαν να στεγάζονται μαζί περνώντας σε νέα εποχή οι Μίλαν και Ίντερ. Η τελική απόφαση για το πλάνο των εμπορικών χώρων, θα παρθεί τους επόμενους μήνες.

Οι «ροσονέρι» και οι «νερατζούρι» έχουν πάρει το τελικό ok από κάθε εμπλεκόμενο φορέα για την δημιουργία νέου γηπέδου στη θέση του «Σαν Σίρο» και για τη συνέχιση της «συγκατοίκησής» τους σε έδρα που θα είναι υπερσύγχρονη.

Οι εταιρείες Suning και Elliott που βρίσκονται στην κεφαλή των δύο κλαμπ έχουν δώσει τα χέρια για την επένδυση ποσού που θα ξεπερνά το 1 δισεκατομμύριο για την ολοκλήρωση του έργου, αφού θα πρόκειται για γήπεδο με τρομερές παροχές και δυνατότητες στα πέριξ.

Αυτό το οποίο απομένει είναι να συμφωνηθεί και ο αριθμός των χώρων που θα αφορούν εμπορική εκμετάλλευση, όπως καφετέριες, καταστήματα, σινεμά και εστιατόρια και να ξεκινήσει η δουλειά από το καλοκαίρι, με στόχο το 2024 να μπορεί το νέο γήπεδο να υποδεχθεί τις ομάδες του Μιλάνου.

Πηγή: gazzetta.gr

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *