Το νέο concept της TCL προκαλεί ενδιαφέρον και εγείρει ερωτήματα

Η ακύρωση του MWC 2020 μας στέρησε τη χαρά να δούμε από κοντά τα νέα προϊόντα των εταιρειών, αλλά και αρκετά από τα concepts που ετοιμάζουν. Ένα από αυτά θα ήταν και μια ιδιαίτερη πρόταση από την TCL, για ένα smartphone που μετατρέπεται σε tablet χάριν στη συρόμενη οθόνη του.

Σε αντίθεση με προηγούμενα concepts της εταιρείας για αναδιπλούμενα smartphones με εύκαμπτες οθόνες, αυτή τη φορά η καινοτομία βρίσκεται στον μηχανισμό της συρόμενης δευτερεύουσας οθόνης που θεωρητικά θα επεκτείνει τη βασική σε μέγεθος tablet χωρίς να φαίνεται καμία ραφή μεταξύ των δύο οθονών (λέμε τώρα…).

Τα renders που έφερε στη δημοσιότητα το δίκτυο CNET είναι αναμφίβολα εντυπωσιακά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι λένε την αλήθεια για το τελικό αποτέλεσμα. Προφανώς, ο σχεδιασμός με τη συρόμενη οθόνη αφήνει αναπάντητα ερωτήματα όπως που κρύβεται η δευτερεύουσα οθόνη όταν μαζεύεται και τι συμβαίνει με τον χώρο πίσω της όταν βρίσκεται σε πλήρη έκταση.

Θα είχε ενδιαφέρον να το βλέπαμε από κοντά και να το συζητούσαμε με τους ανθρώπους της TCL στη Βαρκελώνη, αλλά ας όψεται ο κορωνοϊός.

Κυριακή Κανονίδου

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *