Το NBA ξεκινά με φιλάθλους μέσω…Microsoft Teams!

Το NBA ξεκινά με φιλάθλους μέσω...Microsoft Teams! 1

Από την ερχόμενη Πέμπτη 30 Ιουλίου 2020 θα συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα του NBA, στη φούσκα που έχει δημιουργήσει η λίγκα για τις 22 ομάδες στο Orlando (Florida). Ομολογουμένως θα είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους παίκτες που θα παίζουν ουσιαστικά χωρίς έδρα, αλλά το ίδιο πρωτόγνωρη θα είναι και για τους θεατές χάριν στη Microsoft.

Η εταιρεία συνεργάζεται με το NBA για την εγκατάσταση οθονών LED ύψους 5m που θα καλύπτουν τις 3 από τις 4 πλευρές του γηπέδου και σε κάθε μία από αυτές θα φιλοξενούνται τα πρόσωπα περισσότερων από 300 φιλάθλων που θα παρακολουθούν σε ζωντανή μετάδοση μέσω της λειτουργίας Together mode στην υπηρεσία Microsoft Teams.

Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιεί τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης για να ευθυγραμμίσει τους ώμους και τα κεφάλια των φιλάθλων, ενώ τους δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούν ζωντανά τόσο το παιχνίδι, όσο και τους άλλους φιλάθλους. Φυσικά και οι παίκτες θα βλέπουν τους φιλάθλους και τις αντιδράσεις τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Για να δούμε αν θα προχωρήσουν αυτές οι εικονικές εμπειρίες παρακολούθησης αγώνων και σε άλλα αθλήματα, αλλά και σε πιο φυσιολογικές καταστάσεις. Ποιος ξέρεις, ίσως στο μέλλον οι ομάδες να πωλούν περισσότερα εισιτήρια χωρίς να μεγαλώνουν τη χωρητικότητα των γηπέδων τους.

[Microsoft]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *