Το Kodi 18 “Leia” θα υποστηρίζει τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant

Το Kodi 18 “Leia” θα υποστηρίζει τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant

Το δημοφιλές λογισμικό Kodi δέχτηκε αρκετά χτυπήματα τους περασμένους μήνες επειδή, — μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας — η πλειοψηφία των χρηστών το εκμεταλλεύεται για να παρακολουθεί πειρατικά ταινίες, σειρές, αθλητικά γεγονότα κλπ. χάριν στα αντίστοιχα add-ons. Παρόλα αυτά, εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις κορυφαίες εφαρμογές για την οργάνωση της media βιβλιοθήκης του χρήστη.

Η νέα μεγάλη έκδοση της εφαρμογής, με κωδική ονομασία Leia, βρίσκεται ακόμη σε στάδιο alpha, αλλά μαθαίνουμε ήδη ότι θα υποστηρίζει τον ψηφιακό βοηθό Google Assistant για να διαχειρίζεσαι την βιβλιοθήκη σου με φωνητικές εντολές και να λαμβάνεις προτάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

Αν χρησιμοποιείς την εφαρμογή Kodi σε συσκευή Android TV, θα μπορείς να ενεργοποιείς το Google Assistant με εντολή “OK Google” ή “Hey Google” και στη συνέχεια να ζητάς κάποια ταινία/σειρά/video για να αρχίσει η αναπαραγωγή του. Παράλληλα, ο Google Assistant θα σου αναλύει την βιβλιοθήκη και θα σου προτείνει τι να παρακολουθήσεις.

Το Kodi 18 “Leia” αναμένεται μέσα στους επόμενους μήνες.

[via]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *