Το οικολογικό θέρετρο περιλαμβάνει ξενοδοχείο 143 δωματίων, 143 μπανγκαλόου με ένα φυσικό κέντρο σπα παγκόσμιας κλάσης που βρίσκεται στο Sustainable City του Ντουμπάι

Τι θα λέγατε αν θα μπορούσατε να έχετε την σαλάτα σας καλλιεργημένη στο χώρο του ξενοδοχείου, αν φορτίζατε το τηλέφωνό σας ενώ οδηγούσατε το αυτοκινητάκι του γκολφ και όλα αυτά παράλληλα με την μηδενική παραγωγή εκπομπών;

Το Hotel Indigo στο Ντουμπάι φέρνει την επανάσταση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία

Η InterContinental Hotels Group έχει συνεργαστεί με τους Diamond Developers δημιουργώντας το νέο Hotel Indigo Dubai Sustainable City, όπου το 100% των ενεργειακών αναγκών του ξενοδοχείου θα καλύπτεται από ηλιακή ενέργεια. Τα λύματα που θα παράγονται από το ξενοδοχείο θα ανακυκλώνονται και όλα τα άχρηστα υλικά θα ταξινομούνται στην πηγή και θα ανακυκλώνονται επίσης.

Το Hotel Indigo στο Ντουμπάι φέρνει την επανάσταση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία

Αντί για γρασίδι, που απαιτεί τη χρήση μεγάλων ποσοτήτων νερού, θα φυτευτούν ενδημικά φυτά για τον καλλωπισμό των εξωτερικών χώρων.

Επίσης βρίσκεται και σε μια γειτονιά Net Zero. Με 99% πληρότητα, το Sustainable City του Ντουμπάι φιλοξενεί 500 αρχοντικά, τρούλους που καλλιεργούν φαγητό και ένα ιππικό κέντρο.

Το Hotel Indigo στο Ντουμπάι φέρνει την επανάσταση στην ξενοδοχειακή βιομηχανία

Η πόλη ξεκίνησε πρόσφατα ένα αυτόνομο ηλεκτρικό όχημα που θα χρησιμοποιηθεί ως μέσο μαζικής μεταφοράς. Η πρωτοβουλία αυτή ευθυγραμμίζεται με το στόχο του Ντουμπάι να διαθέτει κατά 25% αυτόνομα οχήματα όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς μέχρι το 2030.

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *