Το εγχειρίδιο του… σωστού φλερτ ή «πώς να έχετε τύχη με μια Ρωσίδα»

Το εγχειρίδιο του… σωστού φλερτ ή «πώς να έχετε τύχη με μια Ρωσίδα»

Το Μουντιάλ του 2018, που θα διεξαχθεί στη Ρωσία, βρίσκεται λίγες εβδομάδες μακριά και αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των ποδοσφαιρόφιλων παγκοσμίως. Δημοσιογράφοι από όλο τον πλανήτη θα βρίσκονται στα γήπεδα της Ρωσίας για να καλύψουν κάθε πτυχή της σπουδαίας διοργάνωσης.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αργεντινής, ωστόσο, πήγε τα πράγματα ένα βήμα πιο μακριά καθώς στο εγχειρίδιο που εξέδωσε για τους δημοσιογράφους συμπεριέλαβε ένα κεφάλαιο για το «πώς να έχετε τύχη με μια Ρωσίδα»!

Μπορεί να ακούγεται απίθανο, αλλά σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC είναι εντελώς πραγματικό. «Να μυρίζετε όμορφα, να είστε καλοντυμένοι και καθαροί. Αυτά είναι απαραίτητα για να εντυπωσιάσετε τα κορίτσια στη Ρωσία», γράφει το εγχειρίδιο του σωστού φλερτ.

Clipboard02

Και συνέχιζε: «Επειδή οι Ρωσίδες είναι όμορφες, πολλοί άνδρες θέλουν να κοιμηθούν μαζί τους. Ίσως και εκείνες να θέλουν, αλλά είναι επίσης άτομα που θέλουν να αισθανθούν σημαντικές και μοναδικές. Μην κάνετε ηλίθιες ερωτήσεις για το σεξ. Για τους Ρώσους, το σεξ είναι κάτι πολύ προσωπικό, που δεν συζητιέται δημόσια»

Μεταξύ άλλων, τους συμβουλεύει να είναι επιλεκτικοί: «Συνήθως, οι Ρωσίδες ενδιαφέρονται για τα σημαντικά πράγματα, αλλά βέβαια θα βρείτε επίσης και εκείνες που νοιάζονται για τα υλικά αγαθά, τα χρήματα ή αν είστε όμορφοι. Μην ανησυχείτε όμως, υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες στη Ρωσία και δεν είναι όλες για εσάς. Να είστε επιλεκτικοί».

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018

Το κεφάλαιο «πώς να έχετε τύχη με μια Ρωσίδα», εννοείται ότι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αναγκάστηκε να το αποσύρει ζητώντας συγγνώμη ενώ ξεκίνησε εσωτερική έρευνα, για να διαπιστωθεί πως «τυπώθηκε κατά λάθος» αυτό το μέρος του εγχειριδίου.

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *