Το Boeing 737 που μετατράπηκε σε πολυτελή βίλα στην κορυφή ενός βράχου στο Μπαλί – News.gr


Μπορεί να το νοικιάσει κάποιος από τον Απρίλιο, με τις τιμές να ξεκινούν από περίπου 7.000 δολάρια

Ένα ιδιωτικό τζετ μετατράπηκε σε πολυτελή βίλα, που βρίσκεται στην κορυφή ενός βράχου κοντά στην παραλία Nyang-Nyang στο νησί Μπαλί της Ινδονησίας.

Ο λόγος για ένα Boeing 737 που αποσύρθηκε και το οποίο μετατράπηκε σε ιδιωτική βίλα και θα είναι διαθέσιμο προς ενοικίαση τον Απρίλιο, με τις τιμές ανά διανυκτέρευση να ξεκινούν από περίπου 7.000 δολάρια.

Η Private Jet Villa by Hanging Gardens, η οποία βρίσκεται 150 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση από τον Απρίλιο, με τις τιμές διανυκτέρευσης να ξεκινούν από περίπου 7.000 δολάρια. Διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και πισίνα.

 

«Ακόμα και πριν το αγοράσω, σκέφτηκα ότι ήταν δυνατόν να το μετατρέψω σε κάποιο είδος μοναδικού αντικειμένου και αποφάσισα να επικεντρωθώ στη δημιουργία μιας βίλας», λέει ο Ντέμιν, ιδιοκτήτης της αλυσίδας ξενοδοχείων Bubble Hotel Bali, πριν εξηγήσει ότι βρήκε περίπου 20 παρόμοια αεροπλάνα που βρίσκονταν μόνο στην Ινδονησία κατά την αναζήτησή τους.

Το Boeing 737 μεταφέρθηκε στο Μπαλί σε μια κορυφή βράχου. Για να γίνει αυτό έπρεπε να αποσυναρμολογηθεί κατόπιν συνεννόησης με την ομάδα της Boeing. Κατόπιν ξεβιδώθηκαν 50.000 βίδες!

Το πιλοτήριο έχει μετατραπεί σε ένα μεγάλο μπάνιο με πρόσθετα φινιστρίνια.

Σύμφωνα με τον Ντέμιν, ο οποίος ζει στο Μπαλί εδώ και περίπου οκτώ χρόνια, η όλη διαδικασία χρειάστηκε περίπου δύο μήνες σχεδιασμού, ενώ η πραγματική μεταφορά, στην οποία συμμετείχαν δύο γερανοί, μια τεράστια πλατφόρμα, διάφοροι ειδικοί και αστυνομική συνοδεία, διήρκεσε συνολικά πέντε ημέρες.

 

Το έργο που έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έρχεται ένα χρόνο μετά την αναγέννηση ενός παροπλισμένου τζετ της British Airways ως μοναδικού χώρου εκδηλώσεων προς ενοικίαση με έδρα το ιδιόκτητο αεροδρόμιο Cotswold στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εν τω μεταξύ, το Jumbo Stay Hotel, ένα πρώην Boeing 747 που μετατράπηκε σε ξενώνα-ξενοδοχείο, άνοιξε κοντά στο αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης στη Σουηδία το 2009.

Σχετικά Tags

βίλα Boeing 737 Μπαλί

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *