Τηλεοπτική εκπομπή από το Τελ Αβίβ προβάλλει τη Θεσσαλονίκη σε όλο τον κόσμο ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό


Ήδη μεταδίδονται διαφημιστικά βίντεο

Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται από το Τελ Αβίβ στο τηλεοπτικό κοινό όλου του κόσμου. Η διάσημη εκπομπή “Holy Land Uncovered” με παρουσιάστρια την Emily Frances βγαίνει στον αέρα του i24 News English στις 18 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα, με πρωταγωνίστρια…τη Θεσσαλονίκη!

Ήδη μεταδίδονται τα promo videos της εκπομπής, δίνοντας το στίγμα του περιεχομένου που πρόκειται να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης αγκάλιασε την πρωτοβουλία της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ισραήλ και του προϊσταμένου της, Δημήτρη Βασιλειάδη, και φιλοξένησε το διεθνές τηλεοπτικό κανάλι i24news, σε ένα δημοσιογραφικό ταξίδι για την ανάδειξη της πολυπολιτισμικότητας της Θεσσαλονίκης.

Τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν τέλη Ιουλίου με την κ. Frances να παρουσιάζει τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης καθώς και την γαστρονομική ταυτότητα της, ως μία πτυχή του πολιτισμού που αντικατοπτρίζει την ιστορικότητα και τις παραδόσεις της.

Στόχος του ταξιδιού είναι η προσέγγιση της τουριστικής αγοράς του Ισραήλ, η ανάδειξη της πολυπολιτισμικότητας της Θεσσαλονίκης, η ιστορική σύνδεση της πόλης με το εβραϊκό στοιχείο και η καταγραφή διαφορετικών ιστορικών και θρησκευτικών παραδόσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως i24news έχει παγκόσμια απήχηση, καθώς εκπέμπει στα Αγγλικά, στα Γαλλικά και στα Αραβικά και διατίθεται από ιδιωτική πλατφόρμα και στην Ελλάδα, επισημάνθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.

Λόγω του ειδησεογραφικού κατά βάση χαρακτήρα του, παρακολουθείται από θεατές με υψηλό καταναλωτικό προφίλ (π.χ. επιχειρηματίες, άνθρωποι των επενδύσεων, της τεχνολογίας κλπ) ενώ η θεαματικότητά του ξεπερνά καθιερωμένους κολοσσούς (π.χ. BBC, CNN, FRANCE 24) σε κατά τόπους αγορές.

Αυτή τη στιγμή, πάνω από 1 δισ. νοικοκυριά έχουν πρόσβαση στο κανάλι, ενώ εξίσου σημαντικό είναι ότι έχει ικανοποιητική διείσδυση και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σχετικά Tags

Θεσσαλονίκη Ισραήλ

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.