Τι απαντά ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ στη ΝΔ

Με μια δηκτική ανακοίνωση επανέρχονται οι ΑΝΕΛ δια του εκπροσώπου Τύπου κ. Τοσουνίδη, επιστρέφοντας τον χαρακτηρισμό που προηγουμένως η αξιωματική αντιπολίτευση είχε προσδώσει στον Πάνο Καμμένο.

«Γνωρίζει καλά από αυτοεξευτελισμούς η Νέα Δημοκρατία. Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια. Αυτοεξευτελισμός είναι: η κα Μπακογιάννη να λέει χαμένη υπόθεση τη Μακεδονία (σε συνέντευξή της στον κ. Παπαχελά το 2010). Αυτοεξευτελισμός είναι: ο κ. Αβραμόπουλος ως υπουργός Εξωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά στις προγραμματικές δηλώσεις, τον Ιούλιο του 2012, να αναφέρει ως θέση της Ελλάδας τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για την ονομασία των Σκοπίων. Αυτοεξευτελισμός είναι: ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης να δηλώνει πως θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό το όνομα “Μακεδονία” υπό ειδικές συνθήκες (σε τηλεοπτική εμφάνισή του στο Action24)» αναφέρει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Θόδωρος Τοσουνίδης σε απάντηση του στη ΝΔ .

«Και ο μεγαλύτερος αυτοεξευτελισμός είναι: Βουλευτές της ΝΔ μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Κουμουτσάκος, ‘Αδωνις Γεωργιάδης, Σίμος Κεδίκογλου, Κωνσταντίνος Τσιάρας, Σοφία Βούλτεψη, σε επίκαιρη ερώτησή τους στη Βουλή προς τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά πριν από ένα χρόνο, να αποδέχονται ως “εθνική γραμμή” τη σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια, δηλαδή το να συμπεριλαμβάνεται ο όρος “Μακεδονία” στο νέο όνομα και την ύπαρξη “ΣλαβοΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ εθνότητας”! Αυτοεξευτελίζεστε και πάλι», καταλήγει ο κ. Τοσουνίδης.

Κυριακή Κανονίδου

Είμαι η Κυριακή Κανονίδου, δημοσιογράφος και συντάκτρια στο ενημερωτικό site news1.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *