Θύρα 13 κατά ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Δεν συμμετέχουμε στα μικροπολιτικά σας παιχνίδια

Θύρα 13 κατά ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Δεν συμμετέχουμε στα μικροπολιτικά σας παιχνίδια

Θύρα 13 κατά ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Δεν συμμετέχουμε στα μικροπολιτικά σας παιχνίδια 1

Η Θύρα 13 εξαπολύει επίθεση στην διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τις πρόσφατες ανακοινώσεις και ξεκαθαρίζει την θέση της.

Μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού αναφέρει τα εξής:

«Με αφορμή τις δύο τελευταίες ανακοινώσεις της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, σαν Θύρα 13 παίρνουμε απόσταση από αυτές και τονίζουμε σε μεγαλομετόχους, προέδρους, αντιπροέδρους και οποιονδήποτε μπροστινό, πισινό, πλάγιο ή κάθετο, πως δεν αναγνωρίζουμε καμία τοποθέτησή τους και δεν παίρνουμε μέρος στα μικροπολιτικά τους παιχνίδια.

Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ είστε εντελώς ανύπαρκτοι για εμάς, τόσο εσείς όσο και οι αντιπολιτευτικές σας απόψεις… είστε αστείοι όταν στις ανακοινώσεις σας μιλάτε για κανονισμούς και νομιμότητα, την ίδια στιγμή που εσείς αδυνατείτε να είστε νομότυποι στις υποχρεώσεις σας και υποθηκεύετε το ευρωπαϊκό (μήπως και το ελληνικό;;;) μέλλον του Συλλόγου μας.

Είστε υποκριτές και βέβηλοι όταν δείχνετε τέτοια πρεμούρα να πάρετε θέση για την ποινή του μΠΑΟΚ- προλαβαίνοντας ακόμα και την παε Θρήνος- ώστε να χαϊδέψετε τα αυτιά του χοντρού φίλου σας και να εξυπηρετήσετε τα συμμορίτικα συμφέροντά σας. Τον Παναθηναϊκό μας (και όχι την εταιρεία που γράφετε στις δίκες σας ανακοινώσεις), όμως, ξέρετε να τον αφήνετε έρμαιο στο έλεος του κάθε χωριού, στις ορέξεις του κάθε διαιτητάκου, στην χλεύη του κάθε τροφαντού υπεύθυνου επικοινωνίας και της κάθε κλώσσας. Ως εδώ. Διαπράξατε ύβρη κατά του ποδοσφαιρικού τμήματος και ως εκ τούτου, η Νέμεσις είναι μονόδρομος για εμάς.

Σάλτα και εξαφανιστείτε όλοι σας χθες!

Υ.Γ.1 Μαρίνο Ουζουνίδη είσαι ό,τι πιο περήφανο και Παναθηναϊκό έχει απομείνει».

Πηγή: gazzetta.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *