Θέλεις αξιόλογη Dash κάμερα για το αυτοκίνητο; Ρίξε μια ματιά εδώ [Video]

Θέλεις αξιόλογη Dash κάμερα για το αυτοκίνητο; Ρίξε μια ματιά εδώ [Video]

Θέλεις αξιόλογη Dash κάμερα για το αυτοκίνητο; Ρίξε μια ματιά εδώ [Video] 1

Ενδιαφέρουσα εκπτωτική ενέργεια από το κατάστημα Gearvita, αυτή τη φορά για μια κατηγορία προϊόντων που σημειώνει άνοδο τους τελευταίους μήνες και στη χώρα μας. Πρόκειται για τρες dash κάμερες για το αυτοκίνητο από τη Xiaomi, σε πολύ καλές τιμές και με δυνατότητα αποστολής μέσω EU Priority Line για να αποφύγετε τα έξοδα εκτελωνισμού.

Θέλεις αξιόλογη Dash κάμερα για το αυτοκίνητο; Ρίξε μια ματιά εδώ [Video] 2

Ξεκινώντας από το φθηνότερο μοντέλο, τη Xiaomi 1S, διαθέτει ανθεκτική μεταλλική κατασκευή, οθόνη 3.0” IPS, αισθητήρα κάμερας Sony IMX307 με ευρυγώνιο φακό 140° και δυνατότητα λήψης Full HD video 1080p/30fps, καθώς και ενσωμαμένη κεραία WiFi. Στα πλεονεκτήματα της η λειτουργία Night Vision, η λειτουργία parking που την κρατά σε αναμονή όταν παρκάρεις το αυτοκίνητο και ενεργοποιείται αν ανιχνεύσει κίνηση ξεκινώντας την εγγραφή video, και φυσικά η δυνατότητα να βλέπεις από το smartphone σου μέσω της ειδικής εφαρμογής για smartphones.

Η τιμή της Xiaomi 1S στα €69.68 (+€8.27 για μέθοδο αποστολής Priority Line).

Θέλεις αξιόλογη Dash κάμερα για το αυτοκίνητο; Ρίξε μια ματιά εδώ [Video] 3

Συνεχίζουμε με την Xiaomi 70mai Pro HD, η οποία έρχεται με οθόνη 3.0” FHD, αισθητήρα κάμερας 2MP Sony IMX323 με ευρυγώνιο φακό 130° f/2.2 και δυνατότητα λήψης Full HD video 1080p/30fps, δυνατότητα ρύθμισης της κλίσης σε διάφορες γωνίες, ενσωματωμένη κεραία WiFi και δυνατότητα να την παρακολουθείς μέσω εφαρμογής από το smartphone σου.

Η τιμή της στα €78.39 (+€6.16 για μέθοδο αποστολής EU Priority Line). Με λίγα χρήματα περισσότερα είναι διαθέσιμη και η έκδοση της με ενσωματωμένο GPS στα €95.81 (+€8.27 για EU Priority Line).

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *